Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
marcinek0110

Narzędzia do obróbki terenu WE i VS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, postanowiłem nakręcić serię poradników gdzie wreszcie będą krótko i zwięźle wytłumaczone wszystkie komendy tych narzędzi. Staram się dodawać odcinki na bieżąco.

[url="http://youtu.be/8cnBLy_0MwU"]http://youtu.be/8cnBLy_0MwU[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
głupie pytanie: jak zrobić aby taka fajna siatka się pojawiała ? xD

edit: dobry poradnik i dobry głos
ale coś ci w renderze siadło bo parę razy obraz znika. tak miało być czy przejście nie zatrybiło ? Edytowane przez Karimiri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Świetny poradnik.

Co byś powiedział na współpracę z Freebuild.pl ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri info o modzie do siatki dałem do opisu w 1 części. Z renderowaniem mam problemy ale głównie z tymi, powiązanymi z jakością. Nagrywam oddzielnie głos a oddzielnie film, ponieważ szanuję czas ludzi to oglądających i chciałbym aby poradnik zawierał same konkrety a nie tak jak to w wielu przypadkach widziałem, przez pół minuty gość stara się wpisać komendę z błędem która w ostateczności i tak mu nie działa. Dlatego były momenty kiedy tekst mówiony był dłuższy od filmu, i pozostawały takie dziury. Ale nabrałem doświadczenia i 2 film już jest lepszy. 3 też będę się starał żeby był lepszy od poprzednich. To się nazywa nabieraniem doświadczenia:P

Elros dzięki za propozycję. Na czym miałaby ta współpraca polegać?
PS. Czy się mylę czy czujemy obrzydzenie do tego samego człowieka co się wypiął do nas tyłkiem po kilku miesiącach współpracy? Bo coś kojarzę Twój nick.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
hehe, spoko ściągnę, zobaczę widziałem że coś takiego jest ale do tej pory nie używałem :P
[quote name='marcinek0110' timestamp='1343219599' post='83610']
PS. Czy się mylę czy czujemy obrzydzenie do tego samego człowieka co się wypiął do nas tyłkiem po kilku miesiącach współpracy? Bo coś kojarzę Twój nick.
[/quote]
aaaaallool, spotkałem go tylko raz - przez jakieś 15s słyszałem jego głos i chyba też wiem o kogo chodzi xD Edytowane przez Karimiri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Jeśli chcesz, możesz nakręcić kilka poradników o naszym serwerze itd. :D
No i przydałyby się poradniki do pluginów, dla ekipy serwera na przykład :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Oj kiepsko raczej. Prowadzę swój serwer, i mam w planach tylko czasu brak, nakręcenie poradników z pluginów i kilku modów. Ale będę w miarę możliwości nakręcał kolejne odcinki z WE i VS i nie widzę przeszkód byś przekazywał swoim budowniczym te poradniki. W końcu robię to głównie dla budowniczych creative.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...