daniel 8 Napisano 8 Maj 2011 Dzień dobry . Mam pytanie ... Zabiłem swojego psa i nie wiem jak zdobyć innego. Gdzie znajdę psa ? A i dlacZego nie rośnie mi brorza ? Szukałem ale nie ma nigdzie ... Proszę o pomoc /pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 atheistpl 2 Napisano 9 Maj 2011 Psy występują obok kościoła znaczy tam się respiły zanim go nie było a teraz to nie wiem kością oswajasz psa a Brzoza to nie wiem, pewnie za krótko rośnie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 castro12321 179 Napisano 9 Maj 2011 Pieska oswajasz kością - Czasem wystarczy jedna, czasem pięć. Brzoza pewnie ma za mało miejsca, albo jak poprzednik wspomniał - Za krótko rośnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 daniel 8 Napisano 9 Maj 2011 To mam zbudować kośćiół ? Bo ja przez przypadek go zabiłem . I gdzie rośnie świerk ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 KendziorPL 3 Napisano 9 Maj 2011 Nie, nie musisz żadnego kościoła budować. Na naszej mapie jest kościół. Szukaj psów w jego pobliżu, bo tam się wcześniej pojawiały. Jak będziesz chodził po mapie to na pewno natrafisz na psa, tylko wcześniej musisz zaopatrzyć się w kości. Ale powiem Ci jedno- na FB pies tylko przeszkadza. Jak będzie survival, to tam się przyda. Pozdrawiam, Kendzior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 daniel 8 Napisano 9 Maj 2011 Ale ja nie gra na serwerze ja gram na singer player sam gram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 borsuk 80 Napisano 9 Maj 2011 Psy rzekomo występują w tundrze i tajdze o ile dobrze pamiętam. Ale znajdziesz je nawet na plaży, chociaż na pewno nie na pustyni. Najczęściej znajdziesz po prostu w zalesionym bardzo terenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 daniel 8 Napisano 9 Maj 2011 Ej ,ale szukałem i nie znalazłem ... Poszukam jeszcze jak wróćę do domu / pozdrawiam i thx za pomoc ziomki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzień dobry . Mam pytanie ... Zabiłem swojego psa i nie wiem jak zdobyć innego. Gdzie znajdę psa ? A i dlacZego nie rośnie mi brorza ? Szukałem ale nie ma nigdzie ... Proszę o pomoc /pozdrawiam
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi