Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Uter

Mały problemik :)

Rekomendowane odpowiedzi

Uter    3
Witam, mam taki mały problemik z kasą. Mianowicie chodzi o fundusze na start gry :) i nie nie to że straciłem po prostu rozpocząłem grę już bez nich. Chyba nawet wiem czemu, kiedyś zobaczyłem na stronie że serwer stoi na 20mslotów i się zalogowałęm żeby zerkną.... wywaliło mnie w szczerym polu na pustyni w środku nocy i chwile potem jak zobaczyłem że nie moge rozwalić nic to zaraz mnie dorwał szkielet i dobił pająk więc możliwe że coś miałem na start w EQ jednak nie sprawdzałem bo zazwyczaj jest łyso :) Tak więc czy istnieje możliwość byście mnie przynajmniej wspomogli jakimś kilofem i mieczem przynajmniej na start jeśli nie da rady odzyskać kasy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Uter    3
Prosiłem :P co mi po 4 jabłkach? Pytam Adminów co się da zrobić skoro zaistniała taka sytuacja ;] liczę na łaskę z ich strony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Ulter zgłoś się do mnie najlepiej to ci przydziele początkowe fundusze. ew. do inso albo robetjak-a i wytłumacz o co chodzi, wyczyszczą ci eq i dadzą startowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Uter    3
Okok dzięki zaraz wejde i poszukam kogoś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil92PL   
Gość Camil92PL
Jedyną pomoc jaką możesz w tej sytuacji dostać to napisać do któregoś z administratorów na serwerze i poprosić o darmową działkę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...