Uter 3 Napisano 18 Lipiec 2012 Witam, mam taki mały problemik z kasą. Mianowicie chodzi o fundusze na start gry i nie nie to że straciłem po prostu rozpocząłem grę już bez nich. Chyba nawet wiem czemu, kiedyś zobaczyłem na stronie że serwer stoi na 20mslotów i się zalogowałęm żeby zerkną.... wywaliło mnie w szczerym polu na pustyni w środku nocy i chwile potem jak zobaczyłem że nie moge rozwalić nic to zaraz mnie dorwał szkielet i dobił pająk więc możliwe że coś miałem na start w EQ jednak nie sprawdzałem bo zazwyczaj jest łyso Tak więc czy istnieje możliwość byście mnie przynajmniej wspomogli jakimś kilofem i mieczem przynajmniej na start jeśli nie da rady odzyskać kasy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DagoMen 8 Napisano 18 Lipiec 2012 Proś o pomoc w grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uter 3 Napisano 18 Lipiec 2012 Prosiłem co mi po 4 jabłkach? Pytam Adminów co się da zrobić skoro zaistniała taka sytuacja ;] liczę na łaskę z ich strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 18 Lipiec 2012 Ulter zgłoś się do mnie najlepiej to ci przydziele początkowe fundusze. ew. do inso albo robetjak-a i wytłumacz o co chodzi, wyczyszczą ci eq i dadzą startowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uter 3 Napisano 18 Lipiec 2012 Okok dzięki zaraz wejde i poszukam kogoś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil92PL Napisano 18 Lipiec 2012 Jedyną pomoc jaką możesz w tej sytuacji dostać to napisać do któregoś z administratorów na serwerze i poprosić o darmową działkę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach