Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Luzak30

Nie moc w podniesięciu itemów z ziemii po zabiciu przez szkieleta

Rekomendowane odpowiedzi

Luzak30    0
Poszedłem sobie do lasku pozabijać szkielety, lecz się przeliczyłem i któryś tam z kolei mnie zabił. Wracałem do lasku, czasami ginąłem po drodze, lecz jak doszedłem to itemów podnieść w żaden sposób nie mogłem. Próbowałem niszczyć liścia i szybko w niego wejść by stanąć z boku, bo jak stałem na tym centralnie to nic się nie działo.

Spis itemów:

Jabłek miałem na 100% 38
Dirt: 128 (2 stacki)
Kości: 4
Nuggetsy: 48 + 64
Strzała: 1
Narzędzia drewniane: łopata, kilof, siekiera
Reszty nie pamiętam.
* Brakuje mi jeszcze 2 wiader. Też zniknęły razem z resztą rzeczy.

Dodam, tylko to, że jak tam przychodziłem część itemów się podnosiła (cały czas inne wartości tych itemów lub wgl inne raz np: siekiere, raz nie). A Przychodziłem bo umierałem od szkieletów, bo próbowałem to podnieść, w końcu się poddałem i wyszedłem mając 4 kostki ze szkieletów które mnie cały czas biły, a tam creeperów było tyle, że już tam nie szedłem.

Screen:

[url="http://tinypic.com/view.php?pic=11m7rl1&s=6"]http://tinypic.com/v...pic=11m7rl1&s=6[/url] Edytowane przez Luzak30

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sd5    4
Mi podobnie dzieje się na SV jak serwer laguje :/ Też ginąłem i traciłem.
Podaj kordy na mc może tam to ciągle jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Luzak30    0
Zniknęło, właśnie patrzyłem. Ale to przez auto-despawn. :(

@@Edit 18.06.12 - 19:14

Widzę, że jest zlewka ztrochu na to tak na prawdę. No cóż :(

W każdym bądź razie i tak już mi się nie chcę grać, głownie przez wybór złej klasy. Jakbym to dłużej przemyślał to bym został inżynierem, głównie z powodu redstone'a, a także crafting'u. Jakby była taka opcja, to mógłbym mieć zmienioną klasę? Bardzo bym prosił. Kit już tam z itemami.

Pozdrawiam. Edytowane przez Luzak30

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pepemag    0
Czytac regulamin serwera czy jest taka opcja, jesli nie ma zawsze możecie wyprosić u administracji bo to tez ludzie, jednak jak wiadomo jednemu się da reszta też by chciała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
pepeee jak zawsze racje ma! cho na serw jutro, mamy 2 liczbe graczy w minecraft.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...