Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Dardeken

Skarga kupilem golda i nie mam!

Rekomendowane odpowiedzi

Dardeken    0
Witam a wiec tak muj nick w grze to Dardeken kupilem przed chwila golda i nie mam ! (konto gold) na stronie pisze tak

[color=#333333][font=Arial, sans-serif][left][background=rgb(238, 238, 238)][background=transparent]
[background=transparent]

[b] Płatności[/b]

[right][/right][/background][/background][/background][/left][/font][/color]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][left]Wykupienie konta Gold dla gracza: [b]Dardeken[/b]
Gracz posiada aktywne konto Gold, ważne do: [b]17 lipca 2012 17:03:47[/b][/left][/font][/color]

[color=#333333][font=Arial, sans-serif][left]
Aby otrzymać konto Gold musisz wpisać w poniższe pole kod dostępu. Jeśli posiadasz już konto Gold, to zakupione dni zostaną dodane do już posiadanych.
Pod formularzem opisane są 2 sposoby zakupu kodów dostępu.
...
Ale w grze mam wciaz range gracz (przed kupnem mialem range gracz.... ale nic czekam juz pol godziny i nic sie nie dzieje nie mam golda a zaplacilem te durne ponad 8 zł! (3 dni + 1)
mogłbym uzyskac moje konto gold czy 8 zł poszło się je...[/left][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
surviorek20    2
Ojej Szkoda :( , Napewno SIe nie poszlo [color=#ff0000][Cenzura] [/color]Pewnie Pozniej go Dostaniesz Cierpliwosci :)

[color=#ff0000][font=verdana,geneva,sans-serif][size=3]Regulamin punkt 2.5.5[/size][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skorveey    1
[s]Ale zaraz chwileczkę... przecież nasze dotacje na serwer i kupywanie golda są dobrowolne oraz kupujemy go na własną odpowiedzialność...[/s] [color=#008000]To jest prawda ale gracz powinien dostac Golda [Mati] [/color]jeśli konto gold nie doszło w przeciągu tych kilku godzin, radziłbym poczekać trochę dłużej (były już przypadki na serwerze, kiedy to gracze przeklinali sami siebie,że kupili konto gold ,a nie mają, kiedy dostawali kilka ostrzeżeń i kicków... czy tam banów - okazało się że gold doszedł po jednym dniu oczekiwań). W każdym razie jeśli faktycznie nie dojdzie w ciągu 24h... nie wiem do kogo się to zgłasza, ale myślę że Admini\Technicy coś na to poradzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PundzoPL    4
To nie ma być obraza, ale słyszałem niestety już o takich przypadkach... Wpisałeś kod zwrotny? :D Pewien gracz narzekał, że nie ma GOLDA, a potem okazało się że go nie wpisał -,-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Sprawa już dawno rozwiązana i nie wiem kto nie zamknął tematu :P
W każdym razie zrobię to ja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...