Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Rekomendowane odpowiedzi

NaxterPL    0
Cześć, nazywam się Jakub. Trafiłem na to forum z wyszukiwarki Google. Interesuję się głównie informatyką, firmą Apple.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez xSpikePLx
      Siemanko.
      Mam na imię Sebastian i gram w MC od dłuższego czasu. Nie spotkacie mnie na wielu serwerach, bo gram praktycznie tylko na swoim.
      Moja aktywność w Minecrafcie kończy się na budowaniu, co robię całkiem nieźle.
      W przyszłości chciałbym być architektem.

To chyba tyle, papa.
    • Przez ShoyGaming
      Siemka, ja jestem Shoy (Kacper) i zaczynam prowadzić kanał na youtube, na tym forum będę udzielał się w Poradnikach, odpowiadał na problemy z błędami w Minecrafcie, a także zgłaszam błędy z pluginami, gdyż interesuję się bardziej techniczną stroną Minecraft'a. Pomogam wujkowi w jego pracy, WebDesignie i w grafice. Jest to moje pierwsze forum na którym piszę więc za drobnie nie porozumienia przepraszam. Siemka! ;-)
    • Przez MinecraftCann
      Cześć , ja jestem Piotrek. Mam 13.5 i lubię grać w Minecrafta. Niedawno kręcę na YT filmy z właśnie MC i innych gier Może podam link do mojego kanału . a i jestem po mutacji , jeżeli to u was coś zmienia http://www.youtube.com/user/MinecraftCann?feature=mhee . Lubię sporty i informatykę. Nie wiem co jeszcze tutaj dodać , może , że mieszkam w Warszawie. To chyba tyle , nie zapomnijcie wejść na kanał , mam nadzieję , że wam się spodoba
    • Przez max351
      Tak więc... witam wszystkich sandbox'owców. Mam pewne imię, którego nie wydam Mówcie mi Max. Jestem w pewnym wieku, ale to nieważne. Interesuje mnie muzyczka... ale tak ostra... ale nie za ostra Głównie rock (Linkin Park), ale i nie tylko Co tu jeszcze... mam nadzieję na miłe stosunki między nami
  • Dodaj nową pozycję...