Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez Zbieram 100 subskrybcji z kilkoma filmami
      Cześć mam pytanie ile będę miał FPS'ów w minecraft na komputerze i3 4005U,4gb ram, nVidia® GeForce 820M?
    • Przez ISmellYu
      Procesor: i5 2400 Ilość ram: 8gb Karta graficzna: gtx 1050 Wersja sterowników karty graficznej: 385.69 Wersja Javy: Version 8 update 111 System operacyjny(np. Windows XP): Win 7 64-bit - - - Zainstalowane mody: BlazingPack 1.8.8 Posiadane łącze internetowe: Dobre, ale problem nie dotyczy tego. Opis błędu: Mam dosyć małe fps na takim komputerze(w lobby skywars na hypixel'u mam okolo 50 fps, a na tej mapie która jest w filmiku na yt na dole mam MAKS 90 FPS, bez shaderow powinienem mieć powyżej 350fps na tej mapie) Dodam jeszcze że przy innych gierkach są normalne fps jakie powinienem mieć. Będąc w lobby skywars procesor nie przekracza 30% użycia ,a karta graficzna 20%. Będąc w grze procesor nie przekracza 20%, a karta graficzna 17%. Wszystkie zaobserwowane z msi afterburner.  
    • Przez Norbix
      Witam. Mam Problem otóż chce pograć w MC na moim starym laptopie lecz laptop jest za slaby :/ Podzespoły to Intel Core 2 Duo, 2 GB RAM. Jak można przyspieszyć grę nie tylko optifinem ? Proszę o szybka odpowiedz.
    • Przez KalmiloXD
      HELP MAM LAGI W MINECRAF'cie !!!
      Jeszcze przed uppdatem Javy ich nie miałem.
    • Przez Zakręcony
      Witam wszystkich bardzo serdecznie.
      Mam do was małe pytanie związane z nagrywaniem Kwadratowej gry jaką jest Minecraft a mianowicie oto jest specyfikacja komputera jaki mam zamiar zakupić:

Karta graficzna GTX 660 2GB
      Taktowanie procesora (MHz): 3500     
      Stan: Nowy
      Procesor: Klasy AMD FX     
      Liczba rdzeni procesora: Sześć     
      Pamięć RAM (MB): 8192
      Pojemność dysku (GB): 1 TB
      Obudowa: Midi Tower

I tutaj z pytaniem do was, czy ten komputer nada się na nagrywanie oto tej gry Frapsem na max. detalach itp. ?

Proszę o rady i sensowne odpowiedzi!

Jeśli chcesz mnie o coś zapytać zapytaj na PW. nie tutaj, jeśli natomiast nie masz zastrzeżeń i zgadzasz się z tym że ten komputer jest idealny do nagrywania napisz TAK lub NIE jeśli ci coś nie pasuje i podaj powód odpowiedzi.

Pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...