cykoria 0 Napisano 4 Lipiec 2012 (edytowane) 1.założyciel osiedla :cykoria 2.nazwa osiedla:gigan 3.lokalizacja: niedaleko osiedla warp lesne dokładne koordy to x-227 y 67 z-1799 4.ponizej macie zdjecie osiedlowego spawna [url="http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Rogier%C3%B3wko-wiatrak.JPG&filetimestamp=20070513181425"][img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/75/Rogier%C3%B3wko-wiatrak.JPG/200px-Rogier%C3%B3wko-wiatrak.JPG[/img][/url] 5.styl:holenderski 6.powód nowego osiedla:poprostu mi sie nudziło i chce miec wpływ na rozbudowe serva freebuild.pl. 7.screenshotówn nie ma. projekt spawnu jest na servie freebuild.pl jesli ktos chciałby go zobaczyc to pisac do mnie gdy jestem na servie 8.no i oczywiscie wielkosc miasta 100na100 9. wielkosc działki to 25na20 uwaga 25 to szerokosc! mysle ze teraz bedzie dobrze :cykoria Edytowane 4 Lipiec 2012 przez cykoria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasindro 17 Napisano 4 Lipiec 2012 (edytowane) [quote name='cykoria' timestamp='1341391668' post='79100'] rozmiar: mysle ze 100 na 100 wymiary działek to:25na20 25 to szerokosc .dzialem bedzie 20 [/quote] Ach, ta wybitna matematyka. Gdzie planujesz dać chodnik i spawn, hm? Pokaż chociaż, jak masz zamiar to urządzić. Screeny. Przykłady, zdjęcia. Styl. Edytowane 4 Lipiec 2012 przez Quasindro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykoria 0 Napisano 4 Lipiec 2012 soory ale nie bawie sie screenshotami wiec tylko projekt spawnu i styl holenderskijesli ktos chce zobaczyc projekt wiatraka niech pisze do mniegdy jestem na servie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 4 Lipiec 2012 nie bawisz sie screenshotami? ale do zaakcrptowania osiedla potrzebne sa screeny. czy to takie trudne wejsc na imgur.com i je tam zuploadowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyprianz5 10 Napisano 4 Lipiec 2012 NA NIE!, strasznie nieogarnięte i poplątane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykoria 0 Napisano 4 Lipiec 2012 wiecie co jak chcecie zobaczyc projekt spawna osiedla to ja jestem na servie pisac do mnie ja zaprowadze! cyprianz5 ja 1 raz pisze cos na forum wiec wiec wiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasindro 17 Napisano 4 Lipiec 2012 (edytowane) Koordynaty lepiej podaj. I to, że piszesz pierwszy raz na forum, nie jest żadnym usprawiedliwieniem [img]http://net4game.com/public/style_emoticons/default/facepalm.gif[/img] @Down Owszem, jest. Bo jeśli ktoś nie potrafi nawet dobrze napisać o tym co planuje, oznacza to, że nie planuje wcale. A bez planu nie wyjdzie nic dobrego. Edytowane 4 Lipiec 2012 przez Quasindro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykoria 0 Napisano 4 Lipiec 2012 ej to nie jest potrzebne do osiedla ze opis jest nieogarniety i poplątanydobra jak wszystko poprawie i zaplanuje to bedzie ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 4 Lipiec 2012 Widziałem projekt... ODRZUCONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach