Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Magiiczny

Witam, serwer, strona www

Pytanie

Magiiczny    3
witam ponownie ;)
z racji ostatniego tematu "rozwiazanego" ustawiłem go całkowicie dla premium i będzie ok tak jak napisaliście....

Natomiast mam pewny dylemat. server stawiam za swoje pieniądze ale poradzicie gdzie najlepiej wykupic server aktualnie mam [url="http://www.ownserver.pl/"]www.ownserver.pl[/url] ale jestem otwarty na inne propozycje.

server potrzebuje na max 20osob <sami zaufani ludzie +18lat>

2 kwestia dotyczy tego ze potrzebowalbym osoby która mogła by mi troszke pomóc w pewnych pluginach typu: ograniczenie mapy do jakiegoś tam stopnia badz wytlumaczyc jak zrobic dynamiczna mape pod server.

3 kwestia jest taka ze potrzebuje również pomocy kogos kto potrafi zrobić strone ww tego typu: [color=#ff0000][ciach] //dex[/color]

[color=#ff0000][b]2.5[/b][font=helvetica, arial, sans-serif] Zabrania się publikowania na forum.minecraft.pl:[/font][/color]
[color=#ff0000][font=helvetica, arial, sans-serif](...)[/font][/color]
[color=#ff0000][b]2.5.10[/b][font=helvetica, arial, sans-serif] Reklam serwerów poza wyznaczonym miejscem na forum;[/font]
[b]2.5.11[/b][font=helvetica, arial, sans-serif] Reklam serwerów pirackich (non-premium);[/font][/color]

to jest nasza strona ale chcialbym ja przeniesc na platny może server

Jednym słowem potrzebny mi ktoś kto potrafi zrobic www zna sie na pluginach w jakimś stupniu ja to sponsoruje i razem działamy w utrzymowaniu porzadku na serv < na ktorym beda same zaufane osoby ale zawsze trzeba cos tam przypilnować ;)

Bardzo licze na kogoś pomoc i napewno sie dogadamy jakoś miedzy sobą - Ktos chetny ? :) Edytowane przez DeX3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
maćko :P    22
a czy mógłbyś wpierw podać nam swój nick z minecrafta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
Za reklamę pirackiego serwera, na dodatek w nieodpowiednim miejscu odpowiesz sobie przez wyższymi władzami.
Tymczasem, zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...