Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Elfusion

[TuT]Mody Do Minecraft[1.2.5]#001

Rekomendowane odpowiedzi

Elfusion    0
Witam zrobiłem filmiki o instalowaniu modów do minecraft oto 1 odc:

[url="http://www.youtube.com/watch?v=PCFnHril3V4&feature=relmfu"]http://www.youtube.c...&feature=relmfu[/url]

link do Mojego Kanału:
[url="http://www.youtube.com/user/Elfusion200?feature=mhee"]http://www.youtube.c...00?feature=mhee[/url]
Subskrybujcie i Komentujcie Łapki W Góre
Dzięki Wszystkim za Oglądanie!

[color=#008000][size=7]PORADNIKI DLA POCZĄTKUJĄCYCH [/size][/color] Edytowane przez Elfusion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17
Wysoki głos, kiepski mikrofon, wypowiadanie angielskich nazw z polskim akcentem (tomanyitems), niepoprawna polszczyzna (paczał), kolega też brzmi jak dziecko (w ogóle po co on tam, skoro tylko instalujesz moda, huh?)

I łatwiej by było zareklamować np. MagicLauncher, dzięki któremy TMI można zainstalować w zasadzie dwoma kliknięciami...

Ogólna ocena: nieinteresujące, kiepsko wykonane, niesolidne, nudne i nie wróżę świetlanej przyszłości dla państwa.

//edit
Zapomniałbym o paskudnej jakości. Słyszeliście o HD może? Edytowane przez Quasindro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elfusion    0
4 odc postaram zrobić perfekcyjnie i zrobie w HD
@Edit: Tam gdzie mówiłem ToManyItems to sie pomyliłem miałem powiedzieć Tu Many Aitems nie? Edytowane przez Elfusion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17
No, mniej-więcej. Jeśli powiedziałbyś "meny", to byłoby jeszcze lepiej.

Jak zrobisz ten nowy odcinek, to wrzuć go tu, bo osobiście, póki co, nie zachęciłeś mnie do subskrypcji, więc tego nie zrobiłem, przez co nie mogę śledzić materiałów, które wrzucasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Powstrzymam się od negatywnych komentarzy gdyż jest informacja: "Poradniki do początkujących" (choć powinno być nie "do" a "dla").
Jeżeli ktoś już chce zainstalować sobie tmi, wchodzi na ich stronkę, i czyta instrukcję jak to zainstalować. Osoba, która nie zna angielskiego, lub ma z tym problemy, raczej nie powinna zabierać się za modyfikowanie samemu plików minecraft. Chociaż, wtedy pojawiają się chętni do oglądania filmików w stylu: "blackscreen-co zrobić", albo "minecraft crash". Nie dziwię się więc, dlaczego w minecrafcie jest tylu rozpieszczonych dzieciaków. Ponieważ one nie szukają samemu odpowiedzi na dręczące ich pytania, przy czym uczyłyby się przy okazji nowych rzeczy, gdyż gotowe odpowiedzi podsuwane są im pod nos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elfusion    0
ja tylko próbuje pomóc tym którzy nie wiedzą jak to zainstalować i tym co nie znają angielskiego i nie mogą zrozumieć tego co tam pisze Edytowane przez Elfusion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wyręczasz ich. W ten sposób nigdy nie nauczą się samodzielności, a w życiu do wszystkiego będą potrzebowali tutoriali. Może i przesadzam, a może i nie, bo naprawdę coraz więcej widuje w życiu takie dzieciaki, które nie potrafią samodzielnie myśleć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
ja od siebie powiem tak:

10fps jak się nagrywa = zły pomysł
- tragiczna jakość dźwięku(w odc 3 przynajmniej odszumiłeś (ale to nie wiele pomogło bo się ambient taki zrobił że przez chwilę nie połapałem się że po polsku mówisz)
+ z dźwiękiem w odcinku 1 i 2 było z tym trochę lepiej gdyby nie te trzaski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elfusion    0
wiem sory za to ale jak nagrałem to odrazu wstawiłem na yt i nie zobaczyłem że są szumy ale 4 odc będzie chyba najlepszy że wszystkich

[quote name='marcinek0110' timestamp='1341493859' post='79359']
Wyręczasz ich. W ten sposób nigdy nie nauczą się samodzielności, a w życiu do wszystkiego będą potrzebowali tutoriali. Może i przesadzam, a może i nie, bo naprawdę coraz więcej widuje w życiu takie dzieciaki, które nie potrafią samodzielnie myśleć.
[/quote]
uproszczam im życie xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...