Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
CapiWymiata

Hejterska strona pod patronatek minecraft.pl

Rekomendowane odpowiedzi

CapiWymiata    1
Witam znalazłem tą stronę podczas poszukiwania gift coda. Okazuje się że po wysłaniu sms jak uczyniłem. Podają na e-maila numer telefonu, i proszą o zadzwonienie ,a następnie nabijają się z człowieka. Przypuszczam że wrzucają to na yt.
Co mnie zdziwiło ,że strona jest niby pod patronatem minecraft.pl [url="http://premiumgameshack.y0.pl/minecraft.html"]http://premiumgameshack.y0.pl/minecraft.html[/url] .
Nie wysyłajcie sms. Ostrzegam . Chodzi mi o usunięcie tej rubryki ponieważ ludzie mogą się na to nabrać że strona jest pod patronatem minecraft.pl

Capi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Jeszcze SMS za hosting na YCRAFT.pl ;x myślą, że nikt się nie domyśli... Kolejny przykład żerowania na ludzkiej głupocie... Nie przeglądałem dokładnie strony, ale info o patronacie minecraft.pl, to ja nie widzę...
@edit: widzę ;D Edytowane przez Wintalan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Dzięki za zgłoszenie... Przyjrzymy się temu dokładniej...

Na tą chwilę proponuję skorzystać z opcji jaką dają niektóre przeglądarki i zgłosić ową stronę jako oszustwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dex3r    143
Hahaha kto by wysłał smsa o treści AP.YCRAFT? :lol: Jeszcze ta gramatyka w tych "hackah" i bardzo mądrze używane pojęcia:

[quote]Dzięki autorskiemu skryptowi "random generate " który został napisamy przez studentów z Cambridge . Skrypt ten oparty jest na html'u co daje Nam możliwość generowania kodów dla Was.Za ten skrypt daliśmy około 2 tyś zł gdyż jest na drogiej bazie danych zwanej vps.[/quote]
Haha, ale faza :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Wszyscy "partnerzy" zostali poinformowani o tej ciekawostce ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Zaraza... Jak widać, nie tylko taki Metin doczekał się stron typu "fri itemz"...
Btw, cytat DeX3r'a mnie rozwalił :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17
Nie, przecież ADF pisał, że zgłosił już to u reszty.

Przyznać muszę, że ten, który to stworzył, ma łeb na karku... Cwaniak z całkiem dobrymi umiejętnościami... Hm.

@Down
Może od razu numer konta? Albo miejsce zamieszkania? :D
Po co się męczyć, jak koleś najwidoczniej potrzebował jedynie doładowania do serwera?

I nie czaję, o co Ci chodzi z tymi firmami. Nieistniejące nie są prestiżowe, a to O TO chodzi w partnerstwie. Jeśli jesteś polecany przez stronę mającą 100k+ unikalnych wyświetleń dziennie, a przez coś, o czym "konsument" słyszy po raz pierwszy - to chyba jest różnica, nie? Edytowane przez Quasindro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
mam takie dziwne pytanko:
na forum minecraft.pl i nie tylko jest wiele ostrzeżeń przed kupywaniem gift code niepochodzących z minecraft.net
to czemu aż tylu ludzi olewa takie ostrzeżenia? jak dla mnie to oznaka zwykłej głupoty

"[i]synu nie dotykaj tego kaktusa..[/i]." - asdf movie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136
W takich przypadkach do kontroli dochodzi ludzka chciwość...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CapiWymiata    1
Może też być tak że strona została stworzona przez właściciela ycrafta w celu dorobienia sobie bo widzocznie nie maja powodzenia w przypadku sprzedaaży serwerów .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Na pewno nie- wtedy z całą pewnością założyłby nową usługę sms, aby nie było na nich. Zresztą jeżeli dane kontaktowe są prawdziwe, to autorzy stron są inni. Ycraft to wg. Mnie dobra firma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Można ogłosić sukces. Strona zniknęła z internetów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Przeniesione do Archiwum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...