RavenZuo 9 Napisano 28 Czerwiec 2012 [center][b]Mam dziś do zaprezentowania mapkę typu Escape o nazwie[/b][/center] [center][b][size=6][color=#800000]KOSMICZNE HARCE[/color][/size][/b][/center] [center]hehe[/center] [center]link:[/center] [center]|[/center] [center]|[/center] [center]|[/center] [center]\/[/center] [center][size=7][b][url="http://www.speedyshare.com/Bm52z/Mapka-escape-by-RavenZuo.rar"][color=#006400]DOWNLOAD[/color][/url][/b][/size][/center] [center][b]Wszystkie zasady są na spawnie[/b][/center] [center][b]mam nadzieję że się spodoba ci :|[/b][/center] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CM Punk 0 Napisano 28 Czerwiec 2012 Troche krótka jak na escape. Ale jeśli to pierwszy raz to OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 28 Czerwiec 2012 Fajna, przyjemna, tylko trochę krótka :/ Nie dodałeś screeenów... Mogę ja to zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RavenZuo 9 Napisano 28 Czerwiec 2012 (edytowane) @up pozwalam piszecie że krótka, to przyjęłem sobie bardzo do musku (umyslnie błędy) mogę zrobić przedłuzoną ale ta jest moja pierwsza i robiona w 2h :< skoro sie wam podoba to zrobie nowe [b]i w jednym miejscu nie włączyłem mechanizmu :<[/b] Edytowane 28 Czerwiec 2012 przez RavenZuo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shaggy 1 Napisano 30 Czerwiec 2012 No to zrób, czekam, czekam bo tak to ciekawa. Niczym mirror's edge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RavenZuo 9 Napisano 30 Czerwiec 2012 mapy nie przerobię co najwyzej mogę zrobić podobną tyle że dłuższą i jak to u góry pisał shaggy na podstawie Mirro's edge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shaggy 1 Napisano 2 Lipiec 2012 No to zrób, czekam.... Bo naprawdę ciekawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzyszkaPL 3 Napisano 6 Lipiec 2012 Nawet fajne, tylko w 1 pomieszczeniu można wyjść na zewnątrz... twój fail ale poza tym fajne masz like Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarek123 0 Napisano 8 Lipiec 2012 Króciutka ale fajniutka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach