Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
hornor

Mythruna-2-gi Minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

hornor    0

Witam. Niedawno powstała gra Mythruna. Bardzo podobna do Minecraft Classic. Ma więcej bloków i bardzo rozbudowane efekty świetlne.

Nakręciłem filmik po angielsku porównujący Classica i Mythrunę. W komentarzach na YT napiszcie, co według was jest lepsze.

[media

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Eliterox    3

Pozwolę sobie porównać:

Grafika zupełnie bije minecrafta po twarzy. Dużo lepsze bloki i przedmioty dzięki czemu świat gry wygląda realistyczniej! Gra nie posiada jeszcze mobów ponieważ to wersja pre-alpha! Autor gry zamierza do niej dodać smoki itp.! Według mnie gra będzie lepsza od minecrafta jeżeli zostaną dodane moby lub coś w stylu survivalu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monten98    4

lepsza grafika =/= lepsza gra

Typowy głupi post gracza który tylko myśli o grafice -_-

Jak coś piszesz to pomyśl.

Grafika to tylko dodatek do gry bo gra to: fabuła, gameplay (jak się gra) itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Curchack    3

Typowy głupi post gracza który tylko myśli o grafice -_-

Jak coś piszesz to pomyśl.

Grafika to tylko dodatek do gry bo gra to: fabuła, gameplay (jak się gra) itd.

Mam wrażenie, że nie do końca dokładnie przeczytałeś post, na który odpowiedziałeś :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
niunka09    0

Wymiotować mi się chce na widok tej gry! Grafika w minecraft jest tryliard razy lepsza od tej Mynthruna! W minecraf'cie wszystko jest lepsze zagrajcie se w minecraft a potem pobierzcie i zagrajcie w mynthruna.Ja tak zrobiłam i nadal wolę minecraft. Mynthruna to po prostu podróba minecraft!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
theMrGra    0
TO NIE JEST [i]KLON[/i] MINECRAFTA, jak chyba ktoś już powiedział jest inspirowany Minecraftem. To jest wersja pre-alpha no to widzicie że różnica musi być.

a np. powstanie jeszcze lepsza "[b][i][u]kwadratowa[/u][/i][/b]" gra od minecrafta, to co, za może 40 lat będą mówić, że Minecraft jest[b][u][i] klonem[/i][/u][/b] tej gry...

A co do[u][i][b] Mythruny[/b][/i][/u], to bardzo fajna grafika, są ścianki, okrągłe drzewa i '' [i]normalne[/i] " liście. W tej grze jest bardzo przydatny Blueprints, który umożliwia tworzenie nowych rzeczy. Tylko brakuje mi tu survivalu, innych miejsc spawnu i znaki. No i może mniej sztywne chodzenie.
[color=#00FFFF]ALE MINECRAFTA NADAL LUBIĘ.[/color]

Jakby co to na Youtube też jestem pod nazwą theMrGra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...