Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Karol Szempliński

Świat

Rekomendowane odpowiedzi

Mofixil    190
[quote name='Wintalan' timestamp='1341308968' post='78918']
I to właśnie efekt pisania tego typu gry w C++...
[/quote]
To jest efekt pisania tego typu gry pod konsole.
To jest tylko i wyłącznie wina Microsoftu który uparł się na ograniczenie rozmiarów zapisu gry do pewnego stopnia, by użytkownicy z kartami pamięci a nie dyskami HDD też mogli grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Yakatsukii    2
[quote name='Mofixil' timestamp='1341322742' post='78969']
To jest efekt pisania tego typu gry pod konsole.
To jest tylko i wyłącznie wina Microsoftu który uparł się na ograniczenie rozmiarów zapisu gry do pewnego stopnia, by użytkownicy z kartami pamięci a nie dyskami HDD też mogli grać.
[/quote]

Mylisz się w 100%. Micorsoft w żaden sposób nie ograniczał twórców. Jedynym ograniczeniem gier Arcade jest wielkość ich do 2gb. Minecraft zajmuje jakieś 170mb ;] "Sejwy" również nie zajmują wiele. Mój obecny zajmuje jakieś 700kb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ARRoM    0
Strasznie [color=#008000][b]niefajna[/b][/color]. ;/

[color=#008000]+1 za wulgaryzmy //Chormon[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Franiu    41
Według mnie drugą wnerwiająca rzeczą jest to, że za wszystko na Xboxie trzeba płacić np. tapeta w menu, elementy do avatara... jeszcze głupsze jest to iż za... skin do Minecrafta! W grze użytkownik, który ma Minecrafta również na PC powinien mieć możliwość zalogowania się w menu swoimi passami i mieć swój skin z wersji na PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
deluxcraft    0
firmy wykorzystują zamilowanie konsolowych graczy do zbierania achivmentow itd i wydaja cala game produktow ktore mozna sobie dokupic przy konsolowych produkcjach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Piksio1    1

Mnie wkurza te ograniczenie i to bardzo.. i opóźnienie wersji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ZuZu180702    0

Ja grałam w Minecraft na Xbox360 u koleżanki, lecz nie zauważyłam za mało ograniczonego świata. Może to dlatego, że grałam tylko przez pół godziny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Klocuch12    0
Napisano (edytowane)
To jest ograniczony? .___. . Nie zauważyłem różnicy, i tak jest wystarczająco duży, po co miałby być nieskończony? Na PCta to rozumiem, bo niektórzy ludzie robią ogromne mapy z miastami i przesyłają je na strony. Na xboxa takie coś nie istnieje.

@Franiu te wszystkie rzeczy są nie drogie, a po co kupować np. czapke Creepera do avatara? Lub tapete do Xboxa? Skiny kosztują bodajże 50 pkt a 800 punktów kosztuje mniej więcej 15 zł, raz nie kupowałem sobie słodyczy przez tydzień lekki ból był ale za to miałem wszystkie skiny do Minecraft .___. . A i jak już zakupisz takiego skina to możesz nim szpanować, na PCcie każdy ma skina a na Xboksie nie.

Zapomniałem dodać że są wersje demo skinów czyli instalujesz skina i masz go na dwa dni. Edytowane przez Klocuch12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ratchet450    5

Wiesz znając Microshit to będzie coś w stylu " Chcesz mieć większą mapę w Minecraft ? Przykro nam ale musisz wybulić 25$"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...