Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rakasban

Osiedle Palm Jumeirah

Rekomendowane odpowiedzi

Rakasban    0
Krótki opis: Jest to osiedle ( sztuczna wyspa) w kształcie palmy znajduje się ona w Dubaiu ( emiraty arabskie ).
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Założyciel: Pr0maist3r i ewentualnie mój kolega T0RES.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nazwa: Palm Jumeirah[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Lokalizacja: tunel / most zaczął by się w miejscu x 695 z-8[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Przewodni styl architektoniczny: [/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Rozmiar osiedla: 250 x 200[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Rozmiar działek: zwykłe 20 x 15 vip i/lub gold 25 x 20 ( takie rozmiary są najlepsze by jak najlepiej wykorzystać przestrzeń)[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Plany rozwoju osiedla: przy wyjściu z tunelu / mostu targowisko i ogólnie rynek ( fontanny itp. ) przed wjazdem tak jak na zdjęciu 2 małe wysepki na których postawił bym bilbordy ( można by było wynajmować i stwaiać tam reklamy swoich firm)[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Powód składania podania: Według mnie nie ma jeszcze czegoś takiego jak sztuczna wyspa i zarazem osiedle na tym serwerze .[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Główne materiały z jakich powstała by wyspa to piasek ( dużo piasku ) ziemia by zrobić ogródki drewno kamień ( do dróg) szkło by zrobić podwodne tunele do rożnych cześci wyspy.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]No i oczywiście zdjęcie żebyście wiedzieli jak to wygląda :)[/font][/color]

[url="http://img716.imageshack.us/img716/2383/atlantispalmjumeirahdub.jpg"]http://img716.imageshack.us/img716/2383/atlantispalmjumeirahdub.jpg[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Zbuduj coś na mapie FB i zademonstruj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rakasban    0
Już zacząłem budować będzie to hotel ale więcej nie zdradzę tylko nie wiem czy mam urządzać wszystkie pokoje i czy robić np. 5 pięter a w sumie na każdym będzie prawie to samo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skorveey    1
Bardzo ambitny projekt jak na dwie lub jedną osobę, ale sądząc po rozmiaru osiedla, nie będzie zbyt potężne, choć przyznaje pomysł jest ciekawy. Jednakże, jeśli chodzi o samą opinie to w planie rozwoju osiedla jest coś mało prawdopodobnego do poprawnego działania - nie będę zdradzał o którą rzecz chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...