Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
ZlyPrzycisk

Drobne zażalenie

Rekomendowane odpowiedzi

ZlyPrzycisk    9
[center][color=#0000ff]Nick osoby, która składa skargę:[/color] ZlyPrzycisk[/center]
[center][color=#0000ff]Nick osoby, która zostaje oskarżona:[/color] Sprecyzować nie potrafię, ale na pewno ktoś z ekipy freebuild.pl[/center]
[center][color=#0000ff]Nick osób, które są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji:[/color] Brak[/center]
[center][color=#0000ff]Opis wydarzenia wraz ze screenami:[/color][/center]

[center]Prawdopodobnie przyczyną mojej skargi jest powiększanie przestrzeni modern pod budowę parcel. Moderator lub osoba, która była do tego upoważniona ucięła kawałek mojej działki w taki sposób, że niemożliwe było jej przywrócenie. Zdenerwowałbym się, ale straty były małe (własnoręcznie robiona palma oraz pole uprawne). W pewien sposób ucieszyłem się, ponieważ myślałem, że wyszedłem z tej sytuacji na plusie. Winowajca zostawił mi skrzynie z fantami w ramach rekompensaty za poniesione szkody oraz postarał się w miarę możliwości odbudować to co popsuł. Całe zdarzenie przeszłoby obok, ale zauważyłem, że skrócono mi parcelę (chyba nawet nie tylko mi) z 23x23 ma 22x23. Może to drobnostka, ale ciężko mi teraz wpasować zniszczoną palmę. Ucieszyłbym się bardzo gdyby ktoś z ekipy zajął się tym (przywracając mi klocek zabranej działki. Odbudowywaniem reszty zajmę się ja) zamiast pisać mi jakim to ja złym człowiekiem jestem zmuszając was do pracy.

[url="http://imageshack.us/photo/my-images/821/56145493.png/"][img]http://img821.imageshack.us/img821/3424/56145493.png[/img][/url][/center]

[right]Pozdrawiam ![/right]
[right][color=#0000ff]~ZlyPrzycisk[/color][/right] Edytowane przez ZlyPrzycisk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Coś mi się nie zgadzało ale nie pomyślałem aby policzyć klocki w ogrodzeniu... Prawdopodobnie jutro lub możliwe, że jeszcze dziś to poprawię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ZlyPrzycisk    9
[quote name='xDestiXx' timestamp='1340651861' post='77238']
Coś mi się nie zgadzało ale nie pomyślałem aby policzyć klocki w ogrodzeniu... Prawdopodobnie jutro lub możliwe, że jeszcze dziś to poprawię.
[/quote]

Byłbym bardzo szczęśliwy z tego faktu :) Nie mam żalu lecz po prostu przeszkadzał mi fakt skróconej działki. Swoją drogą opisałem to wyżej.. Skoro jest odzew na tak to nasz forumowy władca może zamknąć temat ^^ Dzięki wielkie.

Pozdrawiam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Jak miło patrzeć na tak ładnie rozwiązany problem :D

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...