ZlyPrzycisk 9 Napisano 25 Czerwiec 2012 (edytowane) [center][color=#0000ff]Nick osoby, która składa skargę:[/color] ZlyPrzycisk[/center] [center][color=#0000ff]Nick osoby, która zostaje oskarżona:[/color] Sprecyzować nie potrafię, ale na pewno ktoś z ekipy freebuild.pl[/center] [center][color=#0000ff]Nick osób, które są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji:[/color] Brak[/center] [center][color=#0000ff]Opis wydarzenia wraz ze screenami:[/color][/center] [center]Prawdopodobnie przyczyną mojej skargi jest powiększanie przestrzeni modern pod budowę parcel. Moderator lub osoba, która była do tego upoważniona ucięła kawałek mojej działki w taki sposób, że niemożliwe było jej przywrócenie. Zdenerwowałbym się, ale straty były małe (własnoręcznie robiona palma oraz pole uprawne). W pewien sposób ucieszyłem się, ponieważ myślałem, że wyszedłem z tej sytuacji na plusie. Winowajca zostawił mi skrzynie z fantami w ramach rekompensaty za poniesione szkody oraz postarał się w miarę możliwości odbudować to co popsuł. Całe zdarzenie przeszłoby obok, ale zauważyłem, że skrócono mi parcelę (chyba nawet nie tylko mi) z 23x23 ma 22x23. Może to drobnostka, ale ciężko mi teraz wpasować zniszczoną palmę. Ucieszyłbym się bardzo gdyby ktoś z ekipy zajął się tym (przywracając mi klocek zabranej działki. Odbudowywaniem reszty zajmę się ja) zamiast pisać mi jakim to ja złym człowiekiem jestem zmuszając was do pracy. [url="http://imageshack.us/photo/my-images/821/56145493.png/"][img]http://img821.imageshack.us/img821/3424/56145493.png[/img][/url][/center] [right]Pozdrawiam ![/right] [right][color=#0000ff]~ZlyPrzycisk[/color][/right] Edytowane 25 Czerwiec 2012 przez ZlyPrzycisk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xDestiXx Napisano 25 Czerwiec 2012 Coś mi się nie zgadzało ale nie pomyślałem aby policzyć klocki w ogrodzeniu... Prawdopodobnie jutro lub możliwe, że jeszcze dziś to poprawię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZlyPrzycisk 9 Napisano 25 Czerwiec 2012 [quote name='xDestiXx' timestamp='1340651861' post='77238'] Coś mi się nie zgadzało ale nie pomyślałem aby policzyć klocki w ogrodzeniu... Prawdopodobnie jutro lub możliwe, że jeszcze dziś to poprawię. [/quote] Byłbym bardzo szczęśliwy z tego faktu Nie mam żalu lecz po prostu przeszkadzał mi fakt skróconej działki. Swoją drogą opisałem to wyżej.. Skoro jest odzew na tak to nasz forumowy władca może zamknąć temat ^^ Dzięki wielkie. Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 25 Czerwiec 2012 Jak miło patrzeć na tak ładnie rozwiązany problem ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach