Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Mateusz Śpik

Zwiększenie FPS

Pytanie

Siema , mam lagi na minecrafcie , mam 512MB RAM i mam pytanie czy jak kupie 1GB to bde mógł grać na Normal bez lagów :P?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Atexor    424
To zależy jakiego masz Minecraft'a. Jak oryginał, to tak. Jak pirat, to nie niezbyt. Jakiego masz? Podaj nam swój nick w grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
@UP Chormon, najpierw to niech kupi Minecraft'a. Wtedy może dokupić RAM i zwiększyć ilość dla MC. Od tego się zaczyna. Przy 512mb, zakładając że XP (bo inny to wątpię) zajmuje 250mb, to drugie 250MB dla MC to za mało. Takie 512mb TYLKO dla niego to jest akurat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Chormon    136
Tak jak pisałem w podobnym temacie - zauważ, że autor chce się dowiedzieć, czy wydanie kasy na RAM da mu pewność, że po zakupie MC nie będzie musiał znowu inwestować w klocki albo w co innego. Skoro to ma zadecydować, że przerzuci się na oryginał, to niech już ma tę pewność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
[quote name='Atexor' timestamp='1340648608' post='77213']
@UP Chormon, najpierw to niech kupi Minecraft'a.
[/quote]
to samo co ostatnio ktoś napisał: po co kupować minecrafta, jak nie ma kasy na kompa. On chce sprawdzić, czy jest dla niego sens kupować minecraft, jak nie będzie mógł w niego grać ;D ram jest mało ważny. 0,5-1gb wystarczy. Jeżeli jest więcej komp zaczyna się dławić. Procek i karteczka przedewszystkim ;D
@edit: chormon mnie wyprzedził ;/ Edytowane przez Wintalan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Blake96    6
Użytkownik, który założył temat już dawno nieaktywny. Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...