Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Kamirus

W jaki sposób jeszcze mogą kupić Minecrafta? :(

Pytanie

Kamirus    0

Witam! Piratem nie jestem, a chciałbym zagrać w Minecrafta! Niestety w moim przypadku to nie takie łatwe, nie mam 18 lat i nie mam możliwości kupna kodu :(. Wiem mógł bym o pomoc poprosić rodziców, ale niestety moi starsi choć mogą kupić grę w kilka sekund nie pomogą mi niestety w zakupie (sam nie wiem dlaczego).... Do tej pory grałem w Classica, ale dowiedziałem się że wersja Classic ma być w najbliższym czasie zamknięta!! Pieniądze posiadam. I teraz moje pytanie jak bez pomocy starych zakupić grę :D?

Wszystkie odpowiedzi mile widziane :)!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
casuperu    0

Witam! Piratem nie jestem, a chciałbym zagrać w Minecrafta! Niestety w moim przypadku to nie takie łatwe, nie mam 18 lat i nie mam możliwości kupna kodu :(. Wiem mógł bym o pomoc poprosić rodziców, ale niestety moi starsi choć mogą kupić grę w kilka sekund nie pomogą mi niestety w zakupie (sam nie wiem dlaczego).... Do tej pory grałem w Classica, ale dowiedziałem się że wersja Classic ma być w najbliższym czasie zamknięta!! Pieniądze posiadam. I teraz moje pytanie jak bez pomocy starych zakupić grę :D?

Wszystkie odpowiedzi mile widziane :)!

Poproś kolegę, wujka, chrzestnego żeby CI opłacił kartą a Ty daj mu gotówkę i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
zeeqi    2

Możesz też poprzez PayPal'a albo przelew bankowy wybierając opcje " Przelewy24" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...