Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kanon

MaC Czyli grupa Architektuw z minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Kanon    4
M[color=#ff0000]aC[/color] oznacza Minecraft archite[color=#008000]C[/color]ts Corpora[color=#008000]T[/color]ion (MaC pisane sp[color=#008000]E[/color]cjalnie w ten sposób )

jest to mała grupa graczy zajmujący[color=#008000]C[/color]h się projektami w minecraft

oto nowy lepszy film
[url="http://www.youtube.com/watch?v=2VCAwdJ5qRw"]http://www.youtube.c...h?v=2VCAwdJ5qRw[/url]

zaprasz[color=#008000]A[/color]my do nas zgłoszenia na E-mail : MaCorp@vp.pl

niebawem konkurs na Gift code Minecraft (or[color=#008000]Y[/color]gina[color=#008000]Ł[/color]) :cool:

( oto poprawiona wers[color=#008000]J[/color]a i m[color=#008000]ó[/color]j ostatni temat na tym forum od pocz[color=#008000]Ą[/color]tku pobytu u was są sami lidzie coby tylko zniech[color=#008000]Ę[/color]cali pozdrawiam jednie kilku graczy dla kt[color=#008000]ó[/color]rch dawno temu u was wybudowałem butelk[color=#008000]Ę[/color] Frugo oraz średnią świątynie Aztecką )
pozdrawiam i żegnam

[color=#008000]ech... //Chormon[/color] Edytowane przez Chormon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Nie żeby coś ale najpierw naucz się ortografii a potem języka obcego, w tym przypadku angielskiego a potem bierz się za nagrywanie filmików...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17
Destuś, święta prawda. Toć to szaleństwo.

A ton głosu w samym filmie nie zachęca, tylko odrzuca... Bleh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kanon    4
poprawiłem wasze zas[color=#008000]TRZ[/color]eżenia i zapra[color=#008000]SZ[/color]am graczy do oglądni[color=#008000]Ę[/color]cia :cool:

[color=#008000]Widzę, że nadal problemy z ortografią //Chormon[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
po przeczytaniu stwierdzam zgon bo ortografia
a tak serio to obejrze niedługo. może coś z tego będzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrSkaleton    89
Łech, wszystko zniechęca, ale ja nie wiem co za koleś (10, 11 lat...) oddał nieznajomemu gift coda ;/ Pewnie kolejne oszustwo typu ''ŁABGA ZRABGA I SÓB ORAS KOMENTAŻ ''PIORE UŻAŁ'' :3

Nie robić offtopu:
Nic z tego nie wyjdzie, ech... Szkoda, odrzucające jak dla mnie, oczywiście wspominając o tej dennej ortografii...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kanon    4
kij z moją ortografią[color=#008000],[/color] ale widz[color=#008000]Ę[/color] ze na tym forum są ju[color=#008000]Ż[/color] tylko same bachory
ale za to gift kody posiadam or[color=#008000]Y[/color]ginalne[color=#008000],[/color] świeżo kupione na minecraft.net o wiele bardziej op[color=#008000]Ł[/color]acalne ni[color=#008000]Ż[/color] w [color=#008000]P[/color]olsce bo tylko 19,95 eur
co daje n am około 85,7 zł , pozdrawiam [color=#008000]LUDZI[/color] z tego forum

[color=#008000]+1 offtop, kłamstwo, obrażanie innych użytkowników. Normalna cena gift kodów to 19,95 EUR w jedynym pewnym źródle, jakim jest minecraft.net //Chormon[/color]
[color=#008000]Btw. powodzenia na maturze z taką ortografią... //Chormon[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
[quote name='Kanon' timestamp='1340104739' post='76130']
kij z moją ortografią[color=#008000],[/color] ale widz[color=#008000]Ę[/color] ze na tym forum są ju[color=#008000]Ż[/color] tylko same bachory
[/quote]
nie chciałem się udzielać w tej dyskusji bo poprzednicy już właściwie wszystko podsumowali,
ale ta postawa zaczyna mi po woli przypominać takiego jednego co kiedyś opublikował poradnik jak kopać diamenty...
metoda została sprawdzona i stwierdzono, że nie jest to żadna metoda bo bazuje tylko i wyłącznie na szczęściu, ale ale autor się uparł i
i stanęło na tym że to sprawdzaj do skutku bo tysiące osób tak robią i znajdują diamenty za co kolokwialnie został wyśmiany,
po czym stwierdził że użytkownicy tego forum są umysłowo upośledzeni, pokasował treść wszystkich swoich postów w tym temacie i poszedł postować gdzieś indziej :P

nie idź w jego ślady, nie tędy droga... Edytowane przez Karimiri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...