Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
teko122

Poszukuje aktorów !

Rekomendowane odpowiedzi

teko122    2
Witajcie !
Jak po samym tytule posta możecie zauważyć że szukam aktorów do mojego filmu !
Co to za film bedzie ? Jak to bedzie wygladalo ? Juz wam mowie.
Bede krecil machinime o minecrafcie.Bedzie przedstawiona scenka urojona lub z zycia wzieta.Ja bede rezyserem i ja bede krecil.Kazdy bedzie mial swoja role.Jesli chcecie wiedziec jak to bedzie wygladac wpiszcie na YouTube machinima minecraft i juz sami bedziecie wiedziec.Ogolnie poszukuje aktorow.Odrazu mowie nie bedziecie mowic przez mikrofon ani nic pisac.Wystarczy ze bedziecie wykonywac jakies gesty albo bedziecie cos tylko robic.Zeby wziasc udzial w filmie wystarczy napisac post pod tym tematem zgodnie z tym formularzem:
1.Nick w grze
2.Czy posiadasz TeamSpeak 3
3.Czy bedziesz sie staral i nie dyskutowal z rezyserem
4.Opisz krotko (bardzo) siebie
Po skonczonym filmie dodam jakis poczatek i koniec.Oczywiscie aktorzy i serwer zostana przedstawieni na koncu :)
Wiec do dziela i akcja !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maćko :P    22
tak w sumie to mogę się zgłosić...

1. duzocyfr
2. tak
3. tak
4. jestem osobą miłą, inteligentną. jak trzeba potrafię wykonywać polecenia i nie kłócić się z osobą je wydającym. w weekendy mam sporo czasu, więc spokojnie mogę z tobą to kręcić. lubię czarny (nie mam pojęcia co jeszcze napisać ;))

pozdrawiam
maćko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hepe    2
Pomysł mnie bardzo interesuję,a więc się zgłaszam ;)

1.Nick w grze: Hepe11

2.Czy posiadasz TeamSpeak 3:Tak

3.Czy będziesz się starał i nie dyskutował z reżyserem: Wszystko co będę musiał robić,będę się starał wykonywać jak najlepiej,a o dyskusji z reżyserem w moim przypadku nie ma mowy,jak mówiłem będę się starał wykonywać wszystko jak najlepiej.

4.Opisz krótko (bardzo) siebie:A więc tak,sport który uprawiam to hokej w wolnych chwilach bawię się modelowaniem w blenderze (co nie za bardzo mi wychodzi :P).I myślę że tyle wystarczy skoro to ma być ,,krótki opis o sobie''.

Pozdrawiam Hepe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciek1816    0
1.maciek1816
2.Tak
3.Oczywiście że się postaram a co do dyskusji to najwyżej jakaś mała porada lub coś :D
4.Więc jam rocznik 97.Zajmuję się programowaniem w języku c++, lubię sport (bieganie i AirSoft), ogólnie lubie wszystko robić a najbardziej to co jest związane z bronią.

PS.Tak właściwie jak skończymy ten film to mam pomysła na następny o ile Pan reżyser się zgodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Jak się zamyka to chyba nie powinno dać się już odpowiadać? ;D
@edit: no dobra, sory za offtop, post do wywalenia... Edytowane przez Wintalan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...