Robal 1 Napisano 11 Czerwiec 2012 Witam. Jestem Robal, pochodzę z Krakowa. Lubię piłkę nożną. Od wersji alpha 1.1 gram w minecraft (około 2 lata) natomiast wersję premium posiadam od września 2011. Chodzę do 1 klasy Gimnazjum. Prowadzę działalność na YouTube pon nickiem RobalexGaming. Na forum zarejestrowałem się dziś w celu pomocy ludziom, którzy jej potrzebują, gdyż nie posiadają wiedzy na jakiś temat. Jednakże, chciałbym równiez w jakiś sposób przyczynić się do rozwoju forum udzielając się w tematach założonych przez innych użytkowników i rozreklamowania forum poprzez działalność na YouTube. Za wszelkie powtórzenia w tekście przepraszam, jeśli takie się pojawiły. Dzzękuję za poświęconą mi uwagę na przeczytanie tego posta i do zobaczenia w innych tematach i na serwerze survival. Cześć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSkaleton 89 Napisano 11 Czerwiec 2012 Cześć ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 13 Czerwiec 2012 Mi również jest miło, witaj u nas na forum1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elWikiPL 2 Napisano 15 Czerwiec 2012 Witaj na forum. Życzymy miłej gry i przyjemności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach