Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Sk3ro

Prośba o unbana.

Rekomendowane odpowiedzi

Sk3ro    0
[font=comic sans ms,cursive]Siemanko,[/font]
Siedziałem na serverze fb. od wczesnego rana.
Około godz. 8 dostałem bana za używanie x-ray'a.
[font=comic sans ms, cursive]X-ray'a nie miałem, nie mam i mieć nie będę. [/font]
Serv jest fajny, miła atmosfera, wiele eventów.
Może i mnie ktoś obserwował ale ja tak kopie co dirt/gravel skręcam i potem się wydaje, że hackuje.
Proszę o unbana. Na FB gram z kolegami ze szkoły: eantixxx, Petri139, Kaziu2099, Janek2099, Wito128 <--- Oni mogą potwierdzić.

Prosze o pozytywne rozpatrzenie!
Chciałbym jeszcze zagrać na tym serverku a zostałem niesłusznie
ukarany.

Pozdrawiam
Sk3ro :)

PS. Zainstalujcie plugin anty-xray, jeśli jeszcze nie macie.

A nawet jeśli nie odbanujecie to prosiłbym o bana np. na 2 tygodnie. Pzdr. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AntiX    4
Ja mogę potwierdzić ;)
Proszę o łagodne osądzenie mojego kumpla.
Pozdrawiam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skorveey    1
Też tak mam że skręcam kiedy na drodze stoi mi dirt czy gravel. Ale to jeszcze o niczym tak na prawdę nieświadczy, a ja nie lubię chronić nieuczciwych ludzi... Może chociaż pamiętasz kto dał ci tego bana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Petri139    8
Nie zawsze znaczy to że jeśli ktoś często skręca to ma xraya. Ja i inni na perwno tez skrecaja przy dircie, czy żwirze. Może być to tez kwestia czasu jesli ktos np. skreci bd diament i admin go odrazu banuje to nie znaczy ze ma xraya. trzeba obserwowac gracza przez dluższy czas zanim to się stwierdzi, ponieważ dużo graczy zostaje przez to zbanowanych. Ja bym proponował zainstalować anty xraya to by napewno zlikwidowalo xrayowcow z serwa. Niewiem dokladnie czy ten gracz mial xraya czy nie mial lecz ja znam go na zywo i to jest spokojny chl;opak ktory gra uczciwie w minecrafta,a nie tak jak inni psują sobie gre xrayami lub innymi modami.

Pozdrawiam Petri139 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Czekamy na banującego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sk3ro    0
Nie pamiętam kto wtedy był chyba Eltic czy jakoś tak. Nie mam także pewności czy ban jest od niego czy może od kogos innego. Server jest naprawde fajny ale jak już mam cierpieć za czyjeś pomyłki to chociaż krocej. Obecnie gram na aquilum.pl Tam projektuje pałac który chciałbym zbudować na FB. :ermm:

To był chyba Eltic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skorveey    1
Cóż, Eltic jest szanowanym Moderatorem. Ale według mnie tę sprawę trzeba przetrzewiać dalej.

PS: Masz całkiem sporo obrońców, to trzeba przyznać. Mam przeczucie, że ban został dany przez pomyłkę lub ,,na szybko", ale nic pewnego. Zakładam też że nikomu się nie chce sprawdzać logów itp. (I tak byłoby to bez sensu w tej sytuacji).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
Z moich obserwacji wiem, że Eltic sie nie myli pod tym względem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MJN88    9
Najprawdopodobniej to ja Cie zbanowałem, powinieneś pamiętać, bo przed banem, na pewno, ukazałem się Tobie i zapytałem czy masz x-ray'a. Opcji innej nie ma. Wbrew powszechnej opinii, bany z x-ray'a nie daje się omyłkowo, nie daje się ich "na szybko", czy też mój ulubiony.... "z zazdrości o szczęście". Banowanie gracza rozpoczyna się od długiej, nawet kilkunastominutowej obserwacji, często we 2 modów. Pragnę przypomnieć, że my znamy pozycję każdego złoża i wiemy kiedy ktoś kopie "normalnie" a kiedy tylko od rudy do rudy - to się widzi w zachowaniu... gdy już mamy pewność, że gracz ma x-raya, wybieramy sobie złoże "kontrolne" (lub nawet dwa) i gdy taki delikwent się do nich dokopie to pokazujemy się ( taka "NIESPODZIANKA" :) ).

Bana wręczamy z ciężkim sercem, ale zawsze bez cienia wątpliwości...

Co do taktyki na dirt'a i na gravel'a to sie nie sprawdza, ani gravel, ani dirt nie wskażą Ci dokładnej pozycji kolejnych złóż :)

[color=#006400]Dodam tylko- szósty zmysl nie istnieje, chyba ze to xray:D - jarton[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Zatem ban podtrzymany.

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez KrzychuHD
      STARY DOBRY HARDCORE

» IP serwera: 88.99.65.48:31395
      hc4af.tasrv.com
      s13.titanaxe.com:31395
      » Wersja serwera: 1.7.10 - .1.8
      » Typ serwera: HARDCORE
      » Ilość slotów: 100
      » Whitelista: Nie
      » Autoryzacja: NoPremium

Właściciel:
      xKristOFFx

Prezentacja z 'gotowca' ale niedługo będzie lepsza 
    • Przez slendepolak
      moj nick to slenderpolak

dostalem bana o tresci ''zostales zbanowany za cheaty'' nie wiem o jakie cheaty mialem amfe i kilof 5/5/3 i kopalem wegiel i poszlem do goscia z q ''Węgiel'' noi  zrobilem go ale nie dostalem kilofu wiec zrobilem reloga a tu naglE ban wyskakuje PROSZE O UB
  • Dodaj nową pozycję...