Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MartynaZPolski

[2 ETAP]Rekrutacja MartynaZPolski

Rekomendowane odpowiedzi

[b]Imię:[/b] [color=#00FF00][b]Martyna[/b][/color]
[b]Wiek [color=#FF0000](wymagane około 15 lat)[/color]:[/b] [b][color=#00FF00]14 lat, w tym roku 15[/color][/b]
[b]Doświadczenie [color=#FF0000](pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?)[/color]: [/b][color=#00FF00][b]Tak na serwerze koleżanki, miałam [/b][/color][b][color=#008000]Moderatora. [/color][color=#00FF00]1 raz zrobiłam plugin[/color][color=#00FF00] potrafię także dawać cuby.[/color][/b]
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?[color=#FF0000](albo u nas na freebuild.pl)[/color]:[/b] [color=#00FF00][b]Pomagałam innym gdy tylko się dało, jeśli ktoś czegoś nie rozumiał, starałam się mu to wytłumaczyć.[/b][/color]
[b]Czy udzielasz się w polskiej społeczności Minecraft?[color=#FF0000](youtube itp)[/color]:[/b] [color=#00FF00][b]Mam [/b][/color][color=#00FF00][b]YouTube. Nie kręcę nic, lecz tylko dlatego, że mój mikrofon przerywa.[/b][/color]
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na serwer? :[/b] [color=#00FF00][b]Do 5h.[/b][/color]
[b]Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze?:[/b] [b][color=#00FF00]7 dni i [/color][/b][b][color=#00FF00]3h.[/color][/b]
[b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[/b][b] [color=#00FF00][b]Nie miałam żadnej kary ani bana. [/b][/color][/b]
[b]Dlaczego właśnie Ty?:[/b] [b][color=#00FF00][b]Dlatego, że chcę pomagać innym jeśli będą mieli jakiś problem, i chcę aby ten serwer był jeszcze lepszy.[/b][/color][/b]
[b]Inne [color=#FF0000](coś od siebie, o sobie itp.)[/color]:[/b] [b][color=#00FF00]Jestem miła, przyjacielska, mam poczucie humoru, jestem zabawna.[/color][/b]
[b]Czy masz TeamSpeak3? [color=#FF0000](Wymagana przynajmniej możliwość słuchania)[/color][color=#000000]:[/color][/b][b][color=#00FF00] Mam TS3 i sprawne słuchawki, lecz mój mikrofon może przerywać, więc go nie używam. Planuję kupno nowego.[/color][/b]

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność?:[/b] [b][color=#00FF00]Ponieważ chodzi o to, żeby sobie pomagać, a nie tylko się kłócić. Co da kłótnia? Nie lepiej sobie pomóc?[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
popracuj nad ogarnięciem, tzn. nie spamuj tak tymi emotikonkami bo to sprawia że uważam cię za trochę... mniej inteligentną.
jeśli zrobisz to co napisałem wyżej będe na TAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
[color=#006400][size=8]ZA[/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VVezion    0
Jestem [color=#008000]za[/color][color=#000000].[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
[color=#696969][b]NEUTRAL.[/b][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PundzoPL    4
Moim zdaniem Martyna nadaje się na KidModa. Jest jedną z najbardziej lubianych osób na serwerze i ma czyste konto (żadnego bana). Wie to, co musi wiedzieć KidMod (może bez paru komend, może nie) i wiem, że jest mądra!

Ps. Ale niestety Martyna... Było wielu lepszych od ciebie :(

Trzymam za ciebie kciuki!
PundzoPL Edytowane przez PundzoPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Ogarnij "xd" na końcu każdego zdania, bo to trochę zniża Twój wiek, aczkolwiek jestem [color=#008000][b]Za[/b][/color] :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
Jako ,żem widział już za mojej kadencji jej wkład w pomoc innym/serwera, nie było by głupim pomysłem by została kidmodem.
Z mojej strony polecam gorąco.

-top hat GreenBlind rzekł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ryhollo    0
Martyna strasznie pomaga na serwerze, probuje, naprawde nie glupi pomysl jak by zostala kid moderatorem!

Nadaje sie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
Jak bym napisał tylko i wyłącznie że jestem za nie był bym sobą a więc Martyna ;D Jestem oczywiście za i prawdopodobnie jestem 1 osobą której nie przeszkadza twoje "xd" Matim się nie przejmuj on dorasta(wiesz jak jest ;P)(Tak wiem Mati "Nie lubisz mnie" ;*). A więc wracając do rzeczy chyba mogę napisać 2 etap nieprawdaż? Poza tym kto by nie chciał mieć Dziewicy z ekipie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...