Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
RaStachMan

[2 ETAP] Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

RaStachMan    2
[b]Imię: [/b]Stachu
[b]Wiek [/b][b](wymagane około 15 lat)[/b][b]: [/b]Formalnie 16, natomiast w tym roku będzie 17.
[b]Doświadczenie [/b][b](pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?)[/b][b]: [/b]Administrator serwera w lokalnej sieci domowej, to znaczy: Uruchamiam serwer na jednym komputerze i na obu komputerach gramy z kolegą 1 na 1. Przez to znam większość podstawowych komend, jak i wiem co znaczy zarządzać serwerem. W trybie pojedynczym poznałem Single Player Commands. Obecnie uczę się korzystać z MC Editora.
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?[/b][b](albo u nas na freebuild.pl)[/b][b]: [/b]Staram się pomagać graczom, doradzać/odradzać w pewnych sytuacjach.
[b]Czy udzielasz się w polskiej społeczności Minecraft?[/b][b](youtube itp)[/b][b]:[/b]Na chwilę obecną, nie.
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na serwer? : [/b]Około 2-4 godzin, chociaż zdarza się, że nawet dłużej.
[b]Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze?: [/b]Łącznie: 1 dzień 13 godzin 44 minuty 16 sekund
[b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: [/b]Na tym serwerze nie miałem żadnej kary. Jedyny ban jaki miałem, to na bratnim serwerze: Survival, był on za wykorzystanie buga w cuboidzie, a dokładnie za wepchnięcie bloków za pomocą pistona na teren cuboida.
[b]Dlaczego właśnie Ty?: [/b]Od stycznia 2011 roku pełnię funkcję Administratora na serwerze pewnej gry FPS. Mimo, że nie ma żadnego związku z Minecraftem, to pilnowanie porządku polega na tym samym. Pomimo faktu, iż graczem Minecrafta jestem ledwie od kilku miesięcy, w multiplayer gram jeszcze krócej, na Freebuild przybyłem około 2 tygodnie temu, to dość szybko się uczę. Nie popełniam błędów ortograficznych jak i innych związanych z językiem polskim (jeśli już popełnię, to może się to zdarzyć każdemu, poza tym nie zdarza się to często). Biegle posługuję się językiem angielskim, co również ułatwia komunikację. Jeśli zostanę wybrany na Kid Moderatora, poproszę obecnych Moderatorów o pomoc w zaznajomieniu się z nowo pełnioną funkcją. Jeśli nie zostanę wybrany, nie będę miał o to żalu, w końcu to do Władz Serwera należy decyzja, a próbować zawsze można :).
[b]Inne [/b][b](coś od siebie, o sobie itp.)[/b][b]: [/b]Nie jestem konfliktowy, staram się wysłuchać i pomóc każdemu, kto mnie o to poprosi. Nick RaStachMan istnieje od końca 2009 roku lub początku 2010 (niestety nie zanotowałem kiedy dokładnie - nie sądziłem, że nick będzie dla mnie tak ważny). Uczę się Informatyki w Technikum, obecnie kończę 1 klasę. Zainteresowania: Informatyka, Elektronika, Motoryzacja.
[b]Czy masz TeamSpeak3?[/b] (Wymagana przynajmniej możliwość słuchania): Posiadam TS3, a mogę rozmawiać wtedy gdy jestem w domu po szkole (czyli najwcześniej ok 15:00) do około 19.00-20.00 (nie chcę przeszkadzać rodzicom, gdy wracają z pracy), po tym czasie mogę jedynie słuchać, oraz kontaktować się pisemnie.

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność?:[/b] Aby nie doszło do wewnętrznego rozłamu zarządu. Każdy Moderator/Administrator powinien szanować zdanie jak i samą osobę współpracownika. Tylko w grupie siła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[b][color=#008000]za[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
2 ETAP

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...