Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Chmiel88_PL - DOMINIK

Serwer FB minecraft.pl - działanie i moja skroma opinia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was serdecznie koledzy i koleżanki !!!

na początku chciałbym zadać pytanie odnośnie działania serwera FB minecraft.pl zauważyłem że 7. (kolo godziny 22 do ...) i 8. (od około 9 do tej pory) lipca nie można się zalogować i nie tylko ja mam taki problem. logowalem sie na inny serwer i prosząc graczy o sprawdzenie czy ten działa otrzymywałem informację że nie

zazwyczaj jest komunikat logging in... a za jakies 30 sek Connection Lost - End of stream. Często tak się dzieje z serwerem? jakaś rada na to?

drugim moim pod tematem jest moja opinia o serwerze. Spodobał mi się a w szczególności atmosfera jaka na nim panuje. gram od nie dawna (przeniosłem się z innego serwera i forum) ale muszę stwierdzić że jak i Admini tak i inni gracze są wzajemnie pomocni i mili. Bardzo mnie to cieszy, dlatego postaram się wnieść swoją osobą coś do tego świata :)

no i chciałbym pozdrowić moda Mariusha oraz admina Ody'ego (mam nadzieje ze nicka nie pomyliłem). Widać że nie noszą się tym ze mają rangi a wręcz przeciwnie są bardzo pomocni i przyjaźni

kończąc mojego pierwszego powitalnego posta, chciałbym się przy okazji zapytać czy ktoś planuje jakąś budowę albo coś podobnego chętnie pomogę i się zapoznam :)

pozdrawiam i proszę o odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Serwer online, był read timeout...

No i dzięki, staramy się z całą ekipą, żeby atmosfera była jak najlepsza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odys    5

Będę odgrzewaczem kotletów, ale trudno.

Dzięki za ciepłe słowa Chmiel, mam nadzieję, że nie skończysz jako obibok i zajmiesz się jakimś fajnym projektem ;) Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...