Minefan123 0 Napisano 10 Czerwiec 2012 Może nie gram w oryginała ani w bete ale nick jest z konta na oficjalnej stronie Minecrafta a jeżeli ktoś mnie za pirata uważa to niech mi powie ile za survival test i za classica zapłacić trzeba żebym nie bł piratem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasindro 17 Napisano 10 Czerwiec 2012 Classic jest akurat darmowy, o ile się nie mylę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Minefan123 0 Napisano 10 Czerwiec 2012 No właśnie to co niektórzy mówią że zamiast ściągać mam kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 10 Czerwiec 2012 Classic - darmowy Survival test - darmowy Full (bety juz nie ma) - platny, okolo 85zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Minefan123 0 Napisano 10 Czerwiec 2012 (edytowane) Ja mam tylko pierwsze dwie które wymieniłeś. Temat do zamknięcia. Edytowane 10 Czerwiec 2012 przez Minefan123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 13 Czerwiec 2012 Survival Testa już nie ma a w wersji gry masz wklepane Alpha, tyle o dopisku [color=red]Pirat![/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach