Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Polygamiarz

Podania do parlamentu.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Polygamiarz   
Gość Polygamiarz
Podania prosimy wysyłać w komentarzu według wzoru:
1.czy posiadasz teamspeak?
2.twój nick w grze
3.jak chce pomóc graczom
4.opisz krótko siebie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20
1. Posiadam team speak, miktofon i głośniki.
2. Piotrek99sp1
3. Jestem zwykłym, szarym graczem tak jak inni. Wszystko, co społeczności przeszkadza, dokucza lub czego im brakuje można by było zgłosić mi. Bym był głosem tych, którzy nie mogą się wypowiadać i krytykować tego, co im nie pasuje.
4. Jestem już ustatkowany, raczej niczego mi nie brak. Pieniąchów mam dużo. Jak by co, mam 13 lat, umiem się zachować i nie lubię sie podlizywać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
1.czy posiadasz teamspeak?: tak
2.twój nick w grze: lkuszal
3.jak chce pomóc gracz[color=#ff0000]om[/color]: chciałbym wprowadzić kilka zmian na serwerze, a taka ranga stwarza możliwości do tego. w końcu jest to serwer robiony dla graczy przez graczy, a ja chciałbym osobą tworzącą zostać.
4.opisz krótko siebie:): Mam 13 lat, jestem kreatywny. Nie mam tak zwanego słomianego zapału.

Ilu będzie parlamentarzystów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Khizbu    0
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1. Tak[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2. KadeyPl[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]3. Pytanie powinno być nie jak CHCESZ pomóc graczom, ale jak POMAGASZ[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]4. Geniusz, multimilioner, playboy oraz filantrop. [/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wojtiklos    0
Posiadam TeamSpeak.
Mój nick w grze to wojtiklos.
Pomagam graczom i chcę dalej im pomagać.
Mam 13 lat, jestem kreatywny, minecraft'a znam prawie na wylot, jestem kulturalny i interesuje się geologią. =) Edytowane przez wojtiklos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
FredZed2526    0
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1. Of course I do! How could you call me not-tim-spiking!?[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2. FredZed2526[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]3. Rozwiązywać problemy serwerowe i nie tylko :D[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]4. Eeee.... 17...5 cm wzrostu. Ciemnobrązowe włosy. Piwne oczy. 14 lat. Coś jeszcze? :3[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SebaProx    4
1.czy posiadasz teamspeak?: Oczywiście,posiadam
2.twój nick w grze: SebaProx
3.jak chce pomóc graczom: Wyjaśnię to tak,że chciałbym zostać osobą,która podlegała by pod decyzję innych,ale by też ustanawiała nowe decyzje,które mogły by bardzo pomóc serwerowi,lecz były by też bardzo trudne/dobre do zrealizowania.Jednym słowem.....coś ala Polityk?xd.
4.opisz krótko siebie:) : Nazywam się Jakub,mam 11 lat.Lubię jeździć na deskorolce,grać na komputerze i uprawiać różne sporty.Mam bogatą wyobraźnię,która pomaga mi spełniać marzenia.Uwielbiam też skakać ;3 Edytowane przez SebaProx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szymekPro    0
1.czy posiadasz teamspeak?Oczywiście.
2.prowojo1pl
3.:Wiec chciałbym pomoc np: rozwiazywac problemy na serverze i inne trudne sprawy.
4.opisz krótko siebie:) Nazywam sie Szymon i mam 14 lat jestem poprostu prostym czlowiekiem lubie pomagac ludziom w roznych sytuacjach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
1. Oczywiście. Na ts'a poly wchodzę prawie codziennie.
2. Wintalan (zapomniałem tylko, czy z dużej, czy małej litery, ale to chyba bez znaczenia)
3.Przede wszystkim zmieniać to co jako zwykłemu graczowi przeszkadza w codziennej grze.
5. Mam na imię Adam, lubię placki, tańczę w zespole hip-hop i locking
@down: tia... Nawet raz na serwie nie byłeś... On jest serwerem premium chciałbym zauważyć... Jak chcesz mu pomóc nie wchodząc na niego? ;> Edytowane przez Wintalan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
blowzynko    0
Witam.
Piszę do Pana z proźbą o rozpatrzenie mojego podania o dodanie do rangi Parlamentarzysty.
1.Tak posiadam, mój nick na TS- blowzy,
2.blowzy(z malej litery),
3.chcę aby gracze na serwerze mieli durzo rozrywki, aby sie nie nudzili i milo i bespiecznie(bez obawy że ktos im zakosi coś z domku badz skrzyni),
4.Jestem prostym człowiekiem który na codziń chodzi do szkoły i nie szuka guza ;D. Gram w weekendy ale nie jestem Nolifem, na serwerze chcę pomagac a nie wykorzystywać swojej rango do wlasnych zachcianek.

Proszę o rozpatrzenie mojego podanie, z poważaniem
Blowzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...