Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KubaCzarny123

[ODRZUCONE] Rekrutacja KubaCzarny123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wielce Szanowną Administrację
[b]Imię:[/b] Jak zapewne się domyślacie. Kuba
[b]Wiek [color=#FF0000](wymagane około 15 lat)[/color]:[/b] No niestety, troszkę mi brakuje, aczkolwiek umiem się zachować. 14
[b]Doświadczenie [color=#FF0000](pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?)[/color]: [/b]Owszem, posiadam własny serwer survival & freebuild <3. Znam 80% WorldEdita, ale prosiłbym o lekką pomoc z Cuboidami. False Bookiem władam dobrze, a i nie sprawia mi problemu Ban Hammer.
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?[color=#FF0000](albo u nas na freebuild.pl)[/color]:[/b] Hmm, nie wiem, czy się zalicza. Niedokończoną katedrę na płaskiej :3
[b]Czy udzielasz się w polskiej społeczności Minecraft?[color=#FF0000](youtube itp)[/color]:[/b] Nie, iż nie posiadam zachwycającego głosu, aczkolwiek w przyszłości zaprezentuję moje budowle.
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na serwer? :[/b] Hmm i z tym ciężko... Dopóki rok szkolny się nie skończy to 2/3h tygodniowo, ale na wakacje z 2,5 h dziennie.
[b]Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze?:[/b] Nie jestem w stanie określić, ale z parę miesięcy na pewno ;)
[b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[/b] Tak, ale nie do końca była to moja wina.
[b]Dlaczego właśnie Ty?:[/b] Chciałbym zobaczyć, czy ogarnę większy niż 30 slotowy serwer :)
[b]Inne [color=#FF0000](coś od siebie, o sobie itp.)[/color]:[/b] Moje hobby: Breakdance, Muzyka Reggae i Piłka nożna. W wolnych chwilach projektuję domy w lapku. Ulubiony przedmiot: W-F i Historia (średniowiecze). W przyszłości chciałbym studiować architekturę. Śrenia ocen: 5,0 :)
[b]Czy masz TeamSpeak3? [color=#FF0000](Wymagana przynajmniej możliwość słuchania)[/color][color=#000000]:[/color][/b] Oczywiście :)

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność?:[/b] Jest to cecha, która według mnie jest najważniejsza. Jeśli np. wybieram na serwer Architekta, to oczekuję aby pozostał nim na tyle ile mu życie pozwoli :) Jest to też cecha, której (niestety) większość użyszkodników nie posiada :/

Proszę nie sugerujcie się moim paskiem ostrzeżeń, bo pozostał on zwiększony za błędy "młodości: :)

Pozdrawiam, KubaCzarny123 Edytowane przez Elros

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
Gdybyś nie wspomnial o pasku ostrzeżeń nawet bym nie spojrzał. Niestety ludzie w ciągu 3 miesięcy nie dorastają. [color=#ff0000]NIE[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ahh.... nie ważne, po prostu było to moje pierwsze forum na którym się zarejestrowałem :/ Wcześniej tylko na *****.pl miałem konto, gdzie rygoru takiego nie było ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Jestem na [b][color="#ff0000"]nie[/color][color="#000000"].[/color][/b][color="#000000"]Piszesz, że chcesz sprawdzić czy dasz radę ogarnąć większy serwer. Ty nie masz sprawdzać, ty masz to wiedzieć, nie dajemy rang po to aby ktoś mógł zobaczyć co i jak. Jak dostajesz range to musisz dać z siebie wszystko.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Gdyby nie Twoje zachowanie na forum, powiedziałbym za, ale tak to jestem [b][color=#a9a9a9][size=5]Neutralny[/size][/color][/b] :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vipdude27    12
A ja jestem [color=#00ff00]Z[/color][color=#00ff00]A[/color][color=#000000]. Zawsze można cofnąć range ;)[/color] Edytowane przez vipdude27

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
jestem na nie. poziom przez ciebie przedstawiany na forum nie jest zbyt dobry, a i na serwie jesteś rzadko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
ODRZUCONE

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...