Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
AntiX

[ODRZUCONE] Rekrutacja eantixxx

Rekomendowane odpowiedzi

AntiX    4
[b]Imię: [color=#00ff00]Marcin[/color][/b]
[b]Wiek ([color=#ff0000]Wymagane ok. 15 lat)[/color][color=#000000]: [/color][color=#00ff00]W tym roku 14[/color][/b]
[b][color=#000000]Doświadczenie ([/color][color=#ff0000]Pluginy oraz czy wczesniej miałeś gdzieś jakieś prawa[/color][color=#000000]): [/color][color=#00ff00]Tak miałem kiedyś wspólnie z kolegami serwer na ok.20 osob. Wgrywałem tam pluginy i byłem moderatorem. Potrafię przydzielić cuba itp.[/color][/b]
[b][color=#000000]Co zrobiłeś dla minecraft.pl ([/color][color=#ff0000]albo u nas na freebuild.pl[/color][color=#000000]): [/color][color=#00ff00]Oczywiście kupiłem oryginalne konto. Zawsze służyłem pomocą innym graczom. Poprawiałem ich błędy w pisowni oraz odpowiadałem chętnie na pytania.[/color][/b]
[b][color=#000000]Czy udzielasz się w polskiej społeczności minecraft.pl? ([/color][color=#ff0000]youtube itp.[/color][color=#000000]): [/color][color=#00ff00]Kiedyś wspólnie z kolegą kręciliśmy filmiki jak co się kraftuje. Ale oddaliśmy się grze i zapomnieliśmy o YT.[/color][/b]
[b][color=#000000]Ile jesteś w stanie poświęcać czasu na serwer? : [/color][color=#00ff00]Zazwyczaj ponad 2h ( w weekendy dłużej ).[/color][/b]
[b][color=#000000]Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze ?: [/color][color=#00ff00]1 Dzień 18h.[/color][/b]
[b][color=#000000]Czy miałeś jakiegoś bana bądź karę? : [/color][color=#00ff00]Nie, nigdy nie byłem banowany ani karany.[/color][/b]
[b][color=#000000]Dlaczego właśnie Ty ?: [/color][color=#00ff00]Chcę być kidmodem ,ponieważ bardzo często pomagam innym ludziom w grze, a bycie kidmodem ułatwiło by mi "prace". Chętnie odpowiadam na ich pytania oraz jestem uprzejmy. Jak wyżej wspomniałem potrafię przydzielic cuba itp.[/color][/b]
[b][color=#000000]Inne ([/color][color=#ff0000]coś od siebie, o sobie itp.[/color][color=#000000]): [/color][color=#00ff00]Jestem uczciwy, nie oszukuję, jestem bardzo kulturalny oraz bardzo lubie pomagać innym.[/color][/b]
[b][color=#000000]Czy masz TeamSpeak3 ([/color][color=#ff0000]przynajmniej możliwość sluchania[/color][color=#000000]) : [/color][color=#00ff00]Tak mam TS3 oraz sprawne słuchawki i mikro.[/color][/b]
[b][color=#000000]Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność ? :[/color][color=#00ff00] Jeśli wszyscy na wzajem się szanują, to gra jest przyjemniejsza. A w ekipie trzeba współpracować i słuchać wyższych rangą (Adminów itp.) no i oczywiśćie wszystkim łatwiej się "pracuje". Trzeba też mieć Zaufanie :) .[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Rzadko Kiedy Cię widuje na serwerze ale statystyki nie kłamią. Niech będzie że jestem za :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Blake96    6
Dobrze napisane podanie. Tylko trochę mało czasu w tygodniu możesz poświęcać dla serwera.
Powinieneś dostać szansę.
Jestem na [b][color=#00ff00]tak[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Ze względu na wiek: [color=#ff0000][b]NIE[/b][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VVezion    0
Też jestem na [color=#FF0000]NIE[/color][color=#000000].[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
Pana wyżej odsyłam do pewnego tematu- gracze mogą TYLKO wyrażać swoje opinie.
ja jestem na tak, często widzę i stara sie pomagać Edytowane przez Nuk0r aka Imperator Bałwan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Jestem na [color=#ff0000][b]nie[/b][/color][color=#000000].[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
Grzybnix... userzy mogą tylko i wyłącznie wyrażać swoje opinie. Od oceniania jesteśmy my.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
ODRZUCONE

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...