Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
ratchet450

Moja grafika o tematyce minecraft w programie photoshop cs 6

Rekomendowane odpowiedzi

ratchet450    5
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Witam w tym temacie chciałbym pokazywać Wam prace jakie wykonam o tematyce minecraft.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Oto pierwsza z moich prac: [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][img]http://img341.imageshack.us/img341/4277/tapeta1.png[/img][/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kolejna praca:[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][img]http://img20.imageshack.us/img20/7507/javsherobrine.png[/img][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17
Ten drugi to jeszcze ujdzie... Oprócz tego, że postacie świecą się jak te przysłowiowe te... jajka wielkanocne, mimo faktu, że nie ma źródła światła.

Ale żeby pierwszy nie był dwoma renderami nałożonymi na banalny gradient i zesmużowanymi brushami, to też byłoby okej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
Robione w gimpie? ehh młodość mi się przypomniała :) ale nie za bardzo mi się podoba. a gdzie postacie w 3D robiłeś? ja używam cinema 4d ale t raczej nie to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
[quote name='ratchetonia1999' timestamp='1339339265' post='74572']
Całość robiona w photoshopie.Postać w 3d uzyskałem poprzez program mineraft skin viewer
[/quote]
nie wiem jak ty, ja w tym zdaniu widzę pewną sprzeczność...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
skinowi zrobił ssa pewnie, a grafika taka sobie, pewnie dlatego że efekty kuleją a skin jest nie do sytuacji (mrrrroook i zuooo i.... uśmiechnięty długowłosy chłopczyk)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
hmm, do modeli polecam ci uzywać cinema 4D gotowe modele steva możesz znaleść na yt, i żeby nie było że jestem trollem który tylko krytykuje to powiem ci że ja też się tym zajmuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...