Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Lambert

[2 ETAP] Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lambert   
Gość Lambert
[b]Imię:[/b] Darek
[b]Wiek: [/b]19
[b]Doświadczenie:[/b]W dawnych czasach, gdy nie miałem jeszcze konta premium, byłem kimś, kto w kręgach społeczności jednego serwera nosił miano Global Moderatora. Miałem dostęp do większości komend. Budowałem korzystając z komend, miałem do czynienia z cuboidami, których przypisałem graczom bardzo dużą ilość. LWC. Niestety serwer i jego społeczność się rozpadł i dopiero teraz, około rok później zdecydowałem się kontynuować przygodę w MC, już z wersją premium. Przyznam się też bez bicia, że przez tak długi czas po prostu większości komend zapomniałem i musiałbym sobie je przypomnieć.
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?: [/b]Niestety jeszcze nic.
[b]Czy udzielasz się w polskiej społeczności Minecraft?: [/b]Nie, nie jestem zbytnio typem człowieka, który lubi spamować postami na forach lub filmikami na YT, aczkolwiek na forum serwera na którym grałem rok temu, byłem stosunkowo aktywny.
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na serwer?: [/b]ok. 3 godziny jeśli nie więcej.
[b]Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze?: [/b]Pierwsze logowanie na serwerze FB to bodajże 04.06.2012 lub 05.06.2012, grać zacząłem w dniu 05.06.2012, więc jestem bardzo świeży.
[b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare?: [/b]Nigdy, na żadnym serwerze MC.
[b]Dlaczego właśnie Ty?: [/b]Nie lubię tego pytania, naprawdę. Ja tylko składam podanie, od moderacji zależy czy da mi szansę, czy nie.
[b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): [/b]W MC jestem pacyfistą, dlatego nie lubię się bawić w żadne PvP, etc. etc. chociażby ze względu na potworne lagi i kiepską optymalizację kodu sieciowego MC. Jak chcę rywalizować włączam BF3, w MC gram spokojnie, bez stresu.
[b]Czy masz TeamSpeak3? (Wymagana przynajmniej możliwość słuchania): [/b]Z tym nie będzie najmniejszego problemu.

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność?: [/b]Pamiętam jak długa była droga na Global Moderatora na moim poprzednim serwerze MC. Pomocnik, KidMod, Mod, GlobMod... Admini nie mogli sobie pozwolić by najważniejszymi komendami władała osoba, której nie ufają. Wzajemne zaufanie jest konieczne do sprawnego zarządzania serwerem, buduje więź, dzięki niej wiemy, że zawsze jest ktoś kto może nam pomóc, na kim możemy polegać.

Dziękuję za uwagę,
- Lambert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[color=#008000]Za, [/color][color=#000000]tylko poznaj trochę bardziej serwer[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Przechodzisz dalej.

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...