Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
teko122

Propozycje dzielnic

Rekomendowane odpowiedzi

teko122    2
Tutaj możecie dawać propozycje swoich dzielnic.Musicie uwzglednić:
Nazwa dzielnicy
Typ dzielnicy (czyli z sand stone lub z stone bricku)
Style budowli które będą się tam znajdować
Jak to ma mniej wiecej wyglądać (ogółem)

Piszcie swoje pomysły :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SebaProx    4
Hmmmm....Zróbmy Sandstone ;D
Niech będzie się nazywać ulicą...."PolycraftWars".
Niech będą tak głównie coś w stylu kosmicznego,że np. domy z wełny jakieś wielkie itp. itd.
Ma to wyglądać,że mamy wielką szklaną kopułę wchodzimy tam przez pistonowe drzwi i ciągnie się ona tak daleko dość (działka tam będzie kosztowała np.50.00,a jej wielkość to 20x20)

Drugi mój pomysł to dzielnica z Stone Brick.
Nazwa to może być..."BuildPolycraft"
Styl to nowe miasto,czyli ogólnie hotele,firmy,szkoły itd. itd.
Przechodziło by się przez straż graniczną i wchodziło na Gł. drogę,gdzie znajdywały by się najważniejsze budowle graczy (Ratusz,studio Polycraft,Współdzielnia xd i więzienie,a działki by kosztowały tam 60.00 lub 70.00 bo ich wielkość to 35x35x256 lub 40x40x256).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[font="comic sans ms, cursive"]Miasto z ....z....(tu wlasnie nie mam pomyslu ale) moze z drewna. Bendzie sie nazywal [color="#000000"]''[/color][color="#ff8c00"]WoodenStreet''[/color][color=#000000]nie jestem zbyt dobry z angielskiego =\. Moze wrzytko by bylo z desek,drewna itp zeby wyglandalo w [/color][color=#ff0000]deche[/color][color=#000000] . Bendzie na srodku ''[/color][color=#ff8c00]WoodenStreet'[/color][color="#000000"]' moze byc wielka drewniana wieza a na gorze bendzie oszklony pokoj czyli taki caly ze szkla dach jako budynek do obserwacji. Dzialki benda gdzies 30x15 i benda kosztowac np 60.00$. I mozna tam wybudowac rozne rzeczy np sklep. plac towarzystwa (gdzie mozna rozmawiac z kolegami umawiac sie itp) i inne rzeczy. [/color][/font]
[color=#000000]Moim 2 pomyslem jest wybudowanie miasteczka o nazwie ''OldTown'' czyli wrzytko co dawniej uzywano domy z cobblestone,drewna,cegiel itp. Tak by wyglondalo ''Tak jak dawniej'' bendzie moze park,szkola,bank,dzialki (trzeba wybudowac dom z cobbla lub z desek) 15x20 kosztowaly by 50.00$. [/color][color=#000000]Ps.To moj dopiero 2post wienc prosze nie obrazac mnie od ''zlych pomyslow'' .[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zjivor    1
Ja mysle, aby dodac dzielnice (ze sandstone) ''Greece'' budowalo by sie domki w stylu starozytnej Grecji, a dzialki mialyby rozmiary 20x20 i kosztowaly by 50$.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...