Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Zjivor

Propozycja pluginu

Rekomendowane odpowiedzi

Zjivor    1
Proponuje, aby wgrac plugin "Jobs". Bardzo duzo graczy o niego prosilo, i ja tez chcialbym aby ten plugin zostal dodany. Plugin dodaje prace. Sa to m.in. Gornik, Drwal, Lowca i Mysliwy.Oczywiscie za kazda prace sie zarabia, co by sie przydalo. Na serwerze trudno (narazie) zdobyc forse.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kszyyku    0
Jestem na tak :) . Plugin bardzo fajny, miałem okazje go przetestować na jednym z serwerów Minecraft. Najlepiej żeby plugin był na serwerze w polskiej wersji (tak, taka istnieje).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
teko122    2
Narazie musimy wymyśleć za co będzie można coś jeszcze kupić za kasę.Lecz ostatnie zdanie ma slawus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SebaProx    4
Jestem Za,żeby tylko np. cobblestone za wydobycie 00.25,a za diaxa 5.00,a za osbydian już 7.00.Tak by można podnieść ceny działem gospodarka by się rozbudowała jakieś wieżowce hotele firmy itp itd. ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Jestem na nie. Zobaczy się jeszcze jak zostaną wprowadzone wakacyjne plany za tydzień. Może wtedy będzie na co wydawać kasę. Teraz można zarobić zbierając kwiatki i handlując. To wystarczy jak narazie (wg. mnie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SebaProx    4
No,ale patrz na ludzi oni nie będą se godzinę w godzinę łazić by zebrać stack'a kwiatków i sprzedać je za 2.00.Na co wydawać to jest,ponieważ niektórzy chcą założyć własne dzielnice,a warp bodajże kosztuję 1000 (sam zbieram na warp'a).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Okay. Kwiatków już nie ma... Chciałem dziasiaj troszkę zarobić tym sposobem i nie wchodziło. Wcześniej wystarczyło je podobno tylko rozwalić, zebrać i kasa wchodziła sama na konto, bez sprzedarzy. (podobno, bo tak mówili na ts'ie, osobiście nie sprawdzałem... Jestem już na TAK. Ekonomia się rozwinęła i jest jak na białorusi. Bliskie zeru zarobki ze straganu, ceny wysokie... Jednak proponowałbym poczekać do wprowadzenia nowej mapki sv, a najlepiej do pierwszego spotkania parlamentu ;D postaram się jutro wytargować wgranie tego pluginu. Edytowane przez Wintalan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wppwpl    0
[font=comic sans ms,cursive][font=arial,helvetica,sans-serif]Ja oczywiscie jestem za. Gdyby taki plugin zostal wgrany na serwer, bardzo by sie rozwinela gospodarka. Jakby co, polecam ten plugin, jest bardzo fajny :).[/font][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...