Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
jarton

Wielka Promocja

Rekomendowane odpowiedzi

jarton    25
[center][size=5][color=#ffd700][size=6]Drodzy Gracze[/size][/color][/size][/center]

[center][size=5][b]W dniach 30 maja - 3 czerwca [/b][/size][/center]

[center][size=5]rusza WIELKA PROMOCJA na zakładanie firm,[/size][/center]
[center][size=5]tylko w tych dniach jeżeli złożysz podanie o firmę i zostanie ono zaakceptowane [/size][/center]
[center][size=5]to [color=#ff0000][size=6][b]opłata z tego tytułu zostanie obiżona do 0$[/b][/size][/color][/size][/center]

[center][size=7]NIE CZEKAJ!!![/size][/center]

[center][size=5]Złóż podanie już dziś![/size][/center]

[center]PS. Wszelkie pytanie prosze kierować do mnie na PW lub jak będę dostępny na serwerze.[/center]

[center][color=#008000]Ustawiłem automatyczne zamknięcie dzisiaj o pólnocy //Mati[/color][/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Afir    1
Napisano (edytowane)
Nick Gracza: Afir
Nazwa Firmy: Afir's Parkur's
Profil Firmy: Parkur (Tory Parkurowe)
Biznesplan: Planuje założyć firmę ktora będzie zajmowała się robieniem eventów parkur a utrzymywała się z sprzedarzy jedzenia. Mam w planach ładny budyneczek. Jedzenie będzie zakupywane od innej firmy zajmującej się plonami rolnymi.

Zasady:
1.Zakaz używania perły endermana
2.Zakaz sethome i home
3.Zakaz wnoszenia swojego jedzenia na teren parkur ;)
4.Zakaz używania atrybutów gold'a (fly, kompas itp)

Czy będziesz zatrudniał pracowników: Tak będę (Max 2 do pomocy przy przy ogarnięciu torów)

Pensją pomocnika: 50$ za tor a za każdy następny =10$ (max.100$ / Tor. Chyba że jakiś epick mocny to +25% do pensji)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Czopkenss-Taka rada. Hodowle śa juz takie...hmm troche niemodne (Zbieranie samemu) Proponuje ci zrobić wielką automatick farme :D - Tyle od Afir'a ;P

Sie Gucio rozpisał...Z 2m to pisał xD

[color=#008000]Coś takiego już istnieje chcesz się też w to baw[/color][color=#006400]ić? - jarton[/color]

Tak chce się w to bawi :D Poważnie...jedynie co umiem robić dobrze i trundo To są Tory Parkurowe ;) Wiem ze dyzio ma już coś takiego...Ale zrobie mu konkuręcje ;P Poprostu tutaj Okazało się (Na Tym serwie) Ze moge tą umiejętność wykorzystać...A teraz jeszcze za free ;)

[color=#008000]Dyzia dawno nie było na serwerze, więc Afir mógłby zrobić świetną konkurencję. Ja jestem osobiście za, i jeżeli podanie jest zgodne z regulaminem to uważam że powinieneś to zaakceptować jarton //Mati[/color]

[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 50$ nie dłużej niż 4 tygodnie. Zgłoś się do mnie jak będę na serwerze. [/color] Edytowane przez jarton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czopkenss    0
Napisano (edytowane)
Nazwa Gracza: czopkenss
Nazwa Firmy: czop company (ewentualnie zmienię).
Profil Firmy: wielka farma na której będę hodował wszystkie rośliny oraz zwierzęta z których jest jedzenie (wiem że już są podobne ale u mnie by można było kupić każdy rodzaj jedzenia).
Biznesplan: chciałbym po prostu troche zarobić a poza tym mieć jakieś zajęcie na serwie (oczywiście chce wyżywić rowniez graczy :P).
Czy będziesz zatrudniał pracownikow: raczej tak, ponieważ samemu będzie mi ciężko to wszystko zbudować i dużo czasu będzie mi zajmowało sadzenie grządek.
Pensja pracownika: myślę ze to będzie zależało od jego stanowiska i ile zrobi. (ok. 1/5 z zarobionej kasy)

[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 50$ nie dłużej niż 4 tygodnie. Zgłoś się do mnie jak będę na serwerze.[/color] Edytowane przez jarton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
rexkuba    0
Podanie o firmę

Nick Gracza: rexkuba
Nazwa Firmy:[color=#FF0000] [/color][color=#FF0000][size=5]koko-roko-euro-spoko[/size][/color] :o
Profil Firmy: wydobywczy (diamenty, żelazo, złoto , węgiel) / :cool: zbrojownia (diamentowe miecze, kilofy, łopaty itp) :cool:
Biznesplan: Firma będzie zarabiać na tym co wydziobie z ziemi kokoszka -dobrami naturalnymi , oraz będzie można się w niej zaopatrzyć w niezbędne surowce , uzbroić się w bardzo dobrą oręż która przyda się na zmagania na arenie i nie tylko.
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: co do pracowników to przyjmę 2 chętnych zyski podzielimy tak żeby każdy był zadowolony.

Z poważaniem Kierownik koko-euro-spoko (firma jajcarsko drobiarska) :lol:

[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 50$ nie dłużej niż 4 tygodnie. Zgłoś się do mnie jak będę na serwerze.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Shadow Knight   
Gość Shadow Knight
Napisano (edytowane)
Nazwa Gracza: ShadowKnight2305
Nazwa Firmy: Shadow kompany
Profil firmy: Alchemia
Biznesplan: Firma będzie wytwarzał wszystkie możliwe mikstury, oraz sprzedawała kociołki alchemiczne jak również statywy alchemiczne, oraz buteleczki, czyli ogólnie mówiąc wszystko co związane jest z alchemią.
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Z czasem, jeśli firma się rozwinie na pewno przyjmę jakąś osobę bądź dwie.

Jeśli podanie zostanie zaakceptowane, to czy istnieje możliwość dostania cuboida w netherze ?

[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 50$ nie dłużej niż 4 tygodnie. Zgłoś się do mnie jak będę na serwerze. Dostaniesz również cuba w netherze.[/color] Edytowane przez jarton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
guciokonda    171
Nazwa Gracza: guciokonda
Nazwa Firmy: Citi Craftowy
Profil firmy: Bank
Biznesplan: Założenie banku,udzielanie kredytów z procentem itp.
Czy będziesz zatrudniał pracowników? Tak
[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 50$ nie dłużej niż 4 tygodnie. Zgłoś się do mnie jak będę na serwerze. [/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ryhollo    0
Nazwa Gracza: Ryhollo
Nazwa Firmy: Diamentarnia
Profil firmy: Gornicy
Biznesplan: Wydobywanie diamentow, sprzedawanie tylko i wylacznie diamentow po nizszej cenie.
Czy będziesz zatrudniał pracowników? Tak.

[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 50$ nie dłużej niż 4 tygodnie. Zgłoś się do mnie jak będę na serwerze. [/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Nazwa Gracza: alma48
Nazwa Firmy: Kit na Dobry Start
Profil Firmy: Inne
Biznesplan: Naszym celem jest pomaganie nowym graczom poprzez oprowadzanie na serwerze i sprzedawanie graczom (nowym po tańszej cenie) zestawów na start np. zestaw narzędzi, zestaw materiałów na regulaminowy dom lub zestaw PVP. Prosiłbym też zgodę o możliwość prowadzenia farm, gdyż jednym z zestawów ma być jedzenie.
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: W obecnej chwili nie, lecz jeżeli firma osiągnie sukces to jak najbardziej.

Piszę za gracza alma48 gdyż jest on moim bratem, a nie będę zakładał drugiego konta na forum, bo nie chcę warna za multikonto. Wszystko było ustalone z bratem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenSneaky    39
Nazwa Gracza: SeeRazo
Nazwa Firmy: Mner`s Travels
Profil Firmy: Inne
Biznesplan: Naszym głównym zadaniem będzie ułatwienie eksploracji mapy wykopowej poprzez organizowanie "wypraw" dla gracza do opuszczonych kopalni, jaskiń, kanionów, wraz z całym potrzebnym do przetrwania jak i wydobycia surowców ekwipunkiem. Przykładowy zestaw to Pochodnia-5x Kilof Żelazny, + Jedzenie. Oczywiście to tylko przykład.
Czy będziesz zatrudniał pracowników?:W tej chwili nie ma takiej potrzeby jednak gdyby firma rozrosła się to z pewnością tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AntiX    4
Nick gracza: eantixxx
nazwa firmy: "Diamond Axe"
Profil Firmy: Tartak oraz poszukiwanie materiałów.
Biznesplan: Firma będzie ścinać wszelkiego rodzaju drzewa na zamówienie oraz będzie sprzedawac i wydobywac wszelkie inne materiały które tylko nasz klient sobie zażyczy.
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Tak

[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 50$ nie dłużej niż 4 tygodnie. Zgłoś się do mnie jak będę na serwerze.[/color] Edytowane przez AntiX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Petri139    8
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick Gracza: Petri139
Nazwa Firmy: PetMaterials
Profil Firmy: Firma z materiałami budowlanymi[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Biznesplan: Firma będzie wydobywać i sprzedawać wszelkiego rodzaju materiały budowlane takie jak: cobleston, coble, drzewo itp.
Czy będziesz zatrudniał pracowników?: Tak[/font][/color]

[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 50$ nie dłużej niż 4 tygodnie. Zgłoś się do mnie jak będę na serwerze.[/color][list]
[*][url="http://forum.minecraft.pl/index.php?app=core&module=global&section=reputation&do=add_rating&app_rate=forums&type=pid&type_id=54685&rating=1&secure_key=5eb871fe688bd6bf1a95a159bcd499a8&post_return=54685"][img]http://forum.minecraft.pl/public/style_images/tctc91_pulse/rep_up.png[/img][/url]
[*][color=#FFFFFF][size=2][b]1[/b][/size][/color]
[/list]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bagger1237    0
Nick Gracza:Bagger1237
Nazwa Firmy:Bagdiax :D
Profil Firmy:Wydobywanie różnych materiałów :)
Biznesplan:Firma będzie sprzedawała materiały np: żelazo, diamenty, złoto, stone, cobblestone itp.
Czy będziesz zatrudniał pracowników?:Tak

[color=#006400]ZAAKCEPTOWANE, nakladam podatki w wysokości 50$ nie dłużej niż 4 tygodnie. Zgłoś się do mnie jak będę na serwerze.[/color] Edytowane przez jarton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez sd5
      Poszukuję [b][u][color=#ff0000]dwóch pracowników[/color][/u][/b] w nowo otwieranej firmie "Cichy Kącik" (http://forum.minecraft.pl/topic/16141-firma-cichy-kacik/)
      Do obowiązku pracownika będzie wliczane właściwie wszystko... od budowy firmy przez crafting do opieki nad inwentarzem, z wyjątkiem sprzedaży.

Oferuje atrakcyjne zarobki: [b][u][color=#ff0000]22,5% udziału w zyskach firmy![/color][/u][/b]

Wymagania:
      - [b]uczciwość!![/b]
      - przebywanie na serwerze: +2 h dziennie
      - TS (do tego mikrofon... a, i jeszcze głośniki)
      - umiejętność wysławiania się (zdania złożone podrzędnie jak i współrzędnie)

Mile widziana jest również osoba mająca styczność serwerami HC/RP oraz umiejąca opowiadać kawały ale to nie jest żaden wymóg.
    • Przez Eryk Gębal
      ban za bugowanie jablek dla erykoo2 . czemu ????? ja sie bawilem w parkoura bo na zadnego eventa nie moglem sie dostac rozwalilem pare lisci bo próbowalem na drzewo wskoczyc a to nie znaczy ze je bugowalem prosze nie marnujcie mi weekendu w taki sposób . inf na temat bana od ernestpl .
    • Przez jarton
      Nick Gracza:
      Nazwa Firmy:
      Biznesplan:
      Czy będziesz zatrudniał pracowników?:
  • Dodaj nową pozycję...