Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MorolesPL

Witam serdecznie.

Rekomendowane odpowiedzi

MorolesPL    0
Witam serdecznie. Jestem Moroles i gram w Classica :D, przeważnie na waszym serwerze Jupiter. Już wiele razy zastanawiałem się nad kupnem premium, ale na chwilę obecną wystarcza mi classic. Jedyna rzecz która rajcuje mnie w Minecrafcie to właśnie budowanie. Jednak kto wie? Może w najbliższym czasie zdecyduję się na premium, żeby udoskonalać budowle klockami których jest tak dużo w creativie :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maćko :P    22
możesz chociażby kupić premium po to by mieć skina itd i dalej grać na classicu.
oczywiście, również witam Cię na forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Witaj. Ile masz lat? Od jak dawna grasz w MC? Radzę ci kupić premium. A potem możesz wbić na aliquam.pl i tam się pochwalić budowlami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MorolesPL    0
Mam 16 lat. Stosunkowo niedawno zacząłem grać w Minecrafta. Jeżeli te ograniczenia które są w Classicu zaczną mi doskwierać z pewnością zakupię premium :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sory że Nie na temat ale Jak ktoś [u][i][b]Miał [/b][/i][/u]Pomysły Na budowle z Miasta to prosze podajce .
PS. Ote budowle chodzi że jakieś bodynki boiska fontanne.[color=#ff0000]P[/color][color=#0000ff]R[/color][color=#00ff00]O[/color][color=#ff0000]S[/color][color=#0000ff]Z[/color][color=#00FF00]Ę[/color]
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
elWikiPL    2
Fajnie, że mamy nowego gracza :). Ale zarób na to premium. Radzę ci, serwer na pełnej wersji Minecrafta jest premium ale prócz tego witamy na forum. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...