Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
SkateKoliva

BattleField Play4Free

Rekomendowane odpowiedzi

SkateKoliva    31
Battlefield Free4Play to ciekawy sieciowy shooter, jednak nie pozbawiony wad. Dodam na koniec że gra ma status "OPEN BETA" tak więc istnieje szansa na to, że część błędów zostanie naprawiona. Jako swoje podsumowanie napiszę, czy warto spróbować - gierka darmowa, więc można oczekiwać mikropłatności i przewagi, jaką dają. Ja jednak wole pocinać w battlefield bad company 2 - gra podobna,(niektóre dźwięki tutaj są te same, tylko gorszej jakości) nie darmowa, mało lagów (przeglądarka serverów pozwala to unikać, niestety w BFP4F i tak samo Battlefield Heroes jej nie ma ) ale o wiele lepsza (i nie udając że grafika nie ma znaczenia - ładniejsza)
[size=2][i][font=comic sans ms,cursive][color=#A9A9A9]źródło - forum.cdaction.pl[/color][/font][/i][/size]
[color=#00ff00]PLUSY[/color]
[color=#00FF00]-Darmowa[/color]
[color=#00FF00]-''Drzewo'' umiejętności[/color]
[color=#00FF00]-ZAWSZE jest z kim zagrać[/color]
[color=#00FF00]-Ciekawe mapy[/color]
[color=#00ff00]-Bardzo dobra grafika, gdy ustawi się na high[/color]

[color=#ff0000]MINUSY[/color]
[color=#FF0000]-Konieczność uruchamiania przez przeglądarkę[/color]
[color=#FF0000]-Czasem pingi na serwerach[/color]
[color=#FF0000]-Czasami przewaga graczy płacących za grę[/color]
[color=#ff0000]-Brak możliwości używania mikrofonu[/color]

[color=#696969]OCENA[/color]
[color=#696969]Grywalność 7[/color]
[color=#696969]Grafika low - 4 high - 10[/color]
[color=#696969]Dźwięk 7[/color]

Pochwalcie się swoimi postaciami ;P
[WZóR]
Nick:
Klasa:
Lvl:
Ulubiona karabin/snajpa:
Ulubiony pistolet:
Od kiedy grasz:
Ilość kupionych kredytów:
SSy:

Teraz moje:

Nick:SkateKoliva
Klasa:Assault
Lvl:7
Ulubiona karabin/snajpa:XM8
Ulubiony pistolet:Rex
Od kiedy grasz:24/25 maj
Ilość kupionych kredytów:4000
SSy:Podam później

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190
[quote name='รкคtєк๏lเשค' timestamp='1338222908' post='72118']
[color=#ff0000]MINUSY[/color]
[color=#FF0000]-Konieczność uruchamiania przez przeglądarkę[/color]
[/quote]
To samo BF3...
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick: No zgadnijcie.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Klasa: Engie/Asfalt/Recon[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Lvl: 12/3/3[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ulubiona karabin/snajpa: MP7, MP5, default, default, nie sram kasą D:[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ulubiony pistolet: M9?[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Od kiedy grasz: mam berecik sił Beta.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ilość kupionych kredytów: NIC NIE KUPIŁEM![/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]SSy: Sam jesteś SS.[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Napisano (edytowane)
Nick:lkuszal
Klasa:assualt
Lvl:7
Ulubiona karabin/snajpa: podstawowa
Ulubiony pistolet: podstawowa
Od kiedy grasz:od 28 maj
Ilość kupionych kredytów: 0
SS:wolę AK Edytowane przez l k u s z a l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
p4v    0
Grałem w to, z jakieś 4 miesięcy temu. Niestety, lepsze bronie były takie drogie, że serwerowa waluta bardzo szybko opróżniała się z konta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SkateKoliva    31
p4v, teraz jest taka opcja, ze jak codziennie wchodzisz to mozesz losowac karty. Jest 8 kart i w kazdej jakas nagroda. Sa na zawsze, na jeden dzien, na tydzien i na miesiac, lub na sztuki np. 500 opatrunkow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crimshaw    4
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick:RivsPL (chciałbym taki w MC)[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Klasa:Recon[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Lvl:4[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ulubiona karabin/snajpa: ?[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ulubiony pistolet: ?[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Od kiedy grasz: od dziś[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ilość kupionych kredytów: 0[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]SSy: ... [/font][/color]

EDIT:
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]@Mofixil[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ja spróbuję zgadnąć twój nick.[/font][/color]
To będzie[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]... Mo... Mo... Może... Mofixil? :P[/color][/font] Edytowane przez Crimshaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190
Przez tydzień wybierałem jedno pole i to samo, za każdym razem trafiałem jakąś pierdołę jak kominiarka albo celownik, 3-4 wokół zawierały broń bądź dodatek na zawszę, dzisiaj postanowiłem sprawdzić jakiego mam pecha i wybrałem pole gdzie wcześniej była broń na zawszę.
Właśnie XM8Compact mi uciekło, fml.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Co ciekawe po kliknięciu karty, pojawia się znaczek ładowania. Co wg. oznacza, że to co dostaniesz jest wybierane nie przez los, a przez komputer, który pilnuje, żebyś nie miał zbyt fajnie. Można by w kodzie sprawdzić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Też się pochwalę :P

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick: Monualen[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Klasa: Assault[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Lvl: 1 lvl (zaczynam :P)[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ulubiona karabin/snajpa: czytaj wyżej...[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ulubiony pistolet: czytaj wyżej...[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Od kiedy grasz: od dzisiaj[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ilość kupionych kredytów: po co?[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SkateKoliva    31
''[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ilość kupionych kredytów: po co?''[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica,arial,sans-serif]zobaczysz, gdy zaczniesz grac dluzej w gre ;)[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
ja gram dłużej i płacić nie będę. Raz będę pocinał na standardowej broni, jak wylosuje to nowej. Ale kupować nie będę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
OK. Teoria, o braku foreverów w kartach padła: http://screenshooter.net/5036805/goxcplv
Kamizelka na wieczność!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
@refresh: http://www.play4free.com/summer?utm_source=battlefield.play4free.com&utm_medium=referral&utm_campaign=p4f_summer-2012 na tej stronie można zdobyć dzisiaj wyposażenie: strój, adrenalina, szybsze XP i bandaże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bubus2    1
EJ i co
ze kupywanie
niedawno byl event i dostalem 3000 play4funds ZA DARMO!!! i za to kupilem sobie dobra bron na zawsze :)
DOWOD:http://www.play4free.com/summer zobadcie ostatnie 3000 play4funds za free.
Odwiedzajcie codziennie: tam sa kody bonusowe [url="http://www.facebook.com/pages/Play4Free-Redeem-Codes/257541320957673"]http://www.facebook....257541320957673[/url]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]To samo BF3...[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick:nie powiem [/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Klasa: Engie/Asfalt/Reco[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Lvl: 30/5[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Od kiedy grasz: od 2 miesiakow :)[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Ilość kupionych kredytów:15500[/font][/color] Edytowane przez bubus2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190
Za te 3kP4FFunds kupiłem MP7, kiedyś było świetne, teraz zderzyłem się ze ścianą :[
Na CQC koksi, ale odrzut morduje przy dłuższych odległościach, przynajmniej mam jeszcze 2400 fundsów w zapasie.
W zamian XM8c daje radę, jak wylosuje MP5 to sprawdzę z czym to się je.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...