Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez matixrd
Hej,
Wracam na YouTube, chcę tworzyć rózne cut scenki oraz nagrywać m.in. minecrafta, fortnite itp.
To moja pierwsza produkcja ocenicie?
-
Przez Minecheck
Cześć witam was wszystkich chciałbym ogłosić, że moja strona z powodu ataku hakerów musiała się przenieść.. Oto link do nowej strony, mam nadzieję, że nas nie ubędzie, filmiki niebawem..
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez simon13331
Jak w temacie szukam sposobu aby na nowym minecraft pograć na modyfikacji PowerCraft która zatrzymała się na wersji 1.5.2
-
Przez grabarz
Witam.
Mam taki problem. Na moim serwerze jest buildcraft. Jest z nim taki problem, że w silnikach paliwowych (węgiel, drewno, lava, ropa) nie zapisują się itemy po zamknięciu/restarcie serwera.
Buildcraft jest na wersję 1.7.10
Pozdrawiam
==EDIT==
Przed chwilą miałem jeszcze taki błąd:
The state engine was in incorrect state SERVER_STOPPING and forced into state SERVER_STOPPED. Errors may have been discarded. Szukałem trochę na ten temat ale nie znalazłem nic konkretnego.
Dzieje się tak kiedy odleci się trochę od spawnu +/- 500 kratek
-
Przez Linkus000
Zapraszam serdecznie na kolejną edycję serwera IndBuildCraft, która wystartowała dnia 12.07.14 :)
IP: mc.indbuildcraft.pl
Sloty: 150 Whitelista: Nie Premium: Nie Wersja: 1.6.4
Modyfikacje:
Industrialcraft2 Buildcraft GregTech TwilightForest Bettergrassandleaves Reiminimap Backpack Carpenter blocks CraftGuide NEI Inventory tweaks Tinkersconstruct Optifine GraviSuit Railcraft Compactsolars Chisel ArmorstatusHUD Damageindicators StatuseffectHUD Ic2 Nuclear Control
I wiele więcej :)
Na serwerze panuje bardzo miła atmosfera, admini i gracze są mili oraz pomocni, gracz jest uprawniony do korzystania z wielu komend oraz serwer posiada dużą ilość róznych pluginów.
Instalacja:
1. Sciągnij Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
2. Przenieś go na pulpit
3. Odpal i czekaj, aż się pobiorą pliki
4. Graj :)
Właściciel: GothDawid
Administrator: Kisi
Więcej informacji na stronie serwera: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
DO ZOBACZENIA NA SERWERZE!
-