Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
pisior001

Co was wkurza w nowych wersjach minecraft i co chcieli byście zmienić w nich

Rekomendowane odpowiedzi

pisior001    3
Mnie wkurza to że notch chce minecraft upodabnic do gier RPG

A Wy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maties7    13
Napisano (edytowane)
Mnie wkurza, że ludzi potrafią narzekać w każdym patchu, że coś jest beee, bo to za proste, bo za bardzo RPG. Zresztą ta tendencja narzekania jest nie tylko w minecrafcie. Edytowane przez maties7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190
Ktoś wam każe używać tych wszystkich RPGowskich pierdół? Nie są rdzeniem, można bez nich spokojnie grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
mam takie samo stanowisko jak Mofixil. jeżeli już jesteście na tyle zdesperowani to zmieńcie sobie wersje na alphe i na niej grajcie...
mnie nic nie wkurza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
A mnie wkurza tylko i wyłącznie jedno: dźwięk obrażeń http://w504.wrzuta.pl/audio/2Nh5suKzNnO/minecraft_ouch
A te potionki i enchanty, są epickie, szczególnie, że dużo gram na ctp :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
najbardziej mnie wkurza [b][color=#800000]TEN [/color][color=#008000][ciach][/color][color=#800000] GŁÓD!!!! [/color][/b]czemu tak szybko głodnieje?

[color=#008000]Wulg, +1 //Chormon[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
[quote name='RavenZuo' timestamp='1337538991' post='70775']
najbardziej mnie wkurza [b][color=#800000]TEN [/color][color=#008000][ciach][/color][color=#800000] GŁÓD!!!! [/color][/b]czemu tak szybko głodnieje?

[/quote]
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Hunger

endzoj >.>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mnie wkurzają szczególnie nowe deski (zwłaszcza zimowe), ale także głód i generator map. Reszta dla mnie jest wporzo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kamilooshow    12
Mnie wkurza jedno... Dźwięki jaskiń, od początku wydania minecrafta. Oraz bug ze skinami, bodajże jeżeli zrobimy sobie skin z np. wystającymi włosami, przy kucaniu włosy, słuchawki lub inne duperele nam odstają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrLoony988    0
Hej mnie osobiście niezbyt podobają się boimy, niektóre są fajne, takie jak łąki, extreme hills, góry czy pustynię, ale Tajga jest naprawdę niezbyt fajna. Ale tez zgadzam się z innymi, ze nowości związane ze zmianami i dodatkami są naprawdę konieczne - minecraft lubię za to, ze nie stoi w miejscu, ciagle się rozwija, i dodaj nowe rzeczy. Jednak nie widzę niczego dobrego (narazie) w zmianie Single player matki na serwer offline, zamiast dodawania komendy publish mogli by dodać drzwi odpowiednie do wszystkich rodzajów desek, wiecej zastosowań szmaragdow i wiele innych itemkow, oraz mobow. Pozdrawiam! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17
[quote name='MrLoony988 :D' timestamp='1340136256' post='76246']
ale Tajga jest naprawdę niezbyt fajna
[/quote]
Tajga jest akurat ufajniona tym, że w niej spawnią się wilczurki :U
Jeśli chodzi o całość... Nie hejtujmy za to, że dają nam nowości, nie dając się nudzić.

[size=1]i strzelam mega-facepalma, widząc posty hejtujące generator map. Weźcie pograjcie na Becie 1.1, to był dopiero koszmar![/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GrzechuGrek    7
Ja też zgadzam się z Mofixilem oraz z maties7.
Poza ewentualnymi bugami(a gdzie ich nie ma?) oraz kilkoma drobnostkami które powinny być poprawione, to wszystko mi w MC jak do tej pory pasuje. I dobrze, że są dodawane nowe rzeczy do MC. Ja nie zamieniłbym wersji na np. 1.7.3 beta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Wkurza mnie tylko i wyłącznie deszcz... Fajnie, że jest, ale niefajnie, że jest głośny, aż tak, że nie słychać gry. A jak go wyłączysz, to inne dźwięki też sobie pójdą... Czegoś brakuje? Hop na mody. Coś przeszkadza? Hop do bety/alphy... Hejterzy, a kysz wam powiadam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MsMacior    0
[quote name='RavenZuo' timestamp='1337538991' post='70775']

[/quote]Jest coś takiego jak tryb pokojowy...(peaceful)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrLoony988    0
[quote name='Quasindro' timestamp='1340141443' post='76259']
Tajga jest akurat ufajniona tym, że w niej spawnią się wilczurki :U
Jeśli chodzi o całość... Nie hejtujmy za to, że dają nam nowości, nie dając się nudzić.

[size=1]i strzelam mega-facepalma, widząc posty hejtujące generator map. Weźcie pograjcie na Becie 1.1, to był dopiero koszmar![/size]
[/quote]

Cóż każdy ma inny gust, ale nie uważasz, że w Tajdze (chodzi mi o zimową mapkę przepełnioną zimowymi drzewami) jest mało miejsca do budowy domków? A w dodatku wszystko jest takie same. . . ;) Moim zdaniem Extreme Hills, Góry, Dżungla i łąki to najlepsze biomy :D Edytowane przez MrLoony988 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='KacpiRTS11' timestamp='1340455138' post='76768']
Nic, Minecraft jest tak epicki, że nei da się na niego narzekać :)
[/quote] miałem takie samo zdanie dopóki nie odszedł NOTCH , teraz przypomina RPG z lipną grafą, ale BETA wymiata ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GrzechuGrek    7
Jak wam się nie podoba, to wracajcie do poprzednich wersji bo jest taka możliwość.
Jeszcze bym rozumiał jakby naprawdę Mojang usuwał z MC takie czy inne rzeczy/możliwości i to mogłoby naprawdę wkurzać.... A tu dodaje kolejne nowe możliwości, nowe rzeczy, w ogóle wzbogaca grę, a oni wraz krzyczą... Jeszcze raz powtórzę: Nikt nie każe korzystać z takich rzeczy jak alchemia, stoły magiczne itp. Możecie nadal budować domy z cobbla i desek jak za czasów alfy/bety! Nawet do generowania światów pewnie znajdą się mody... Edytowane przez GrzechuGrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Shaggy    1
Głód i ilość itemów (za dużo ich w porównaniu z surowcami)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...