Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Morgar

Zamknięte Beta Testy.

Rekomendowane odpowiedzi

MrPapuzior    0
[color=#00ff00]Nick[/color][color=#00ff00]:[/color]MrPapuzior
[color=#00ff00]Wiek[/color][color=#00ff00]:[/color]12 lat
[color=#00ff00]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?[/color][color=#00ff00]:[/color]Jak najbardziej.
[color=#00ff00]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie[/color][color=#00ff00]:[/color]2-5 godzin.
[color=#00ff00]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać[/color][color=#00ff00]:[/color]Tak
[color=#00ff00]Dlaczego Ty[/color][color=#00ff00]:[/color]Nie ma lepszego kandydata niż ja mam niesamowity entuzjazm, moge przetestować dosłownie wszystko, wszystko po prostu dla was, jeżeli będziecie mieli ,,world edit" to mnie nadowoli zwykła działka.

[center]PS Bardzo mnie zadowoli, jeżeli to właśnie mnie wybierzecie.[/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lacov    0
[i]Nick: lacov
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: tak
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: 3-4
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: mam 2-3 osoby
Dlaczego Ty: Ponieważ zaczynałem grę na serwerach RP i jestem wielkim fanem takich serwerów i chcę mieć jakiś udział przy tworzeniu dobrego serwera.
Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania :)[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
miki102    0
Napisano (edytowane)
-Nick: miki102
-Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: używam go już od tygodnia :D
-Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: od 2 do 4 godzin
-Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: Niestety nie. (dogadam się ze wszystkimi)
-Dlaczego TY: Byłem modem na 2 serwach kolegów i na 1 serwie 24/7. Gram w minecrafta od wersji Beta 1.4 . Jestem kreatywny, znam się na komendach i pluginach na serwerze, umiem rozwiązywać konflikty, a także nigdy nie nadużywam władzy.

P.S: Wiem, że pewnie macie lepszych kandydatów, ale postanowiłem się zgłosić ze względu na to, że lubię Wasze serwery mc Edytowane przez miki102

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tobi1560    0
[color=#00ff00][i]Nick:Tobi1560
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?:jak trzeba to tak
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie:Do omówienia
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać:nie
Dlaczego Ty:[/i][/color] A czemu nie? A poza tym lubie placki f*ck yeah :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
qdlaty    4
Nick: qdlaty
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: Jak najbardziej.
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: Różnie. 1-5h
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać:Marzy mi się zorganizowanie starej ekipy, ale wątpię, czy by mi się udało.
Dlaczego Ty: Nie grałem jeszcze na dobrym serwerze RP. Nie podoba mi się, że przeważnie RP w nazwie serwera znaczy tylko "mamy wgranego moda, który uniemożliwia górnikom rąbanie drewna". Mam nadzieję, że razem sprawimy, żeby ten serwer ruszył w lepszym stanie. :) Jestem osobą kreatywną (studiuję grafikę) i miewam dobre pomysły. Myślę, że mógłbym się wam przydać na liście graczy.

PS: Jakiś czas prowadziłem serwer (Kraina Gdzieśtamu), który podobał się ludziom, był zorganizowany inaczej niż reszta serwerów, jednak potrzebował wielu graczy do poprawnego funkcjonowania, a ciężko było się dostać na WL (premium, podanie, ograniczenie wiekowe). Nie udało się zebrać odpowiedniej ilości stałych graczy. No ale człowiek uczy się na błędach.

[color=#ff0000][b]Dla bardziej nadgorliwych osób mamy miejsca w ekipie- Morgar4D[/b][/color]
[b]Jeżeli masz takie chęci to odezwij się na privie bądź złap mnie na TS. [/b]

[b][i][color=#00FF00]Zaakceptowany- Morgar4D[/color][/i][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dyak    0
[color=#00FF00][i]Nick: [/i][/color][color=#FF0000][i]dyakyaw wczesniej na koncie znajomego jako LantarenPL[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Wiek:[/i][/color][color=#FF0000][i]17[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [/i][/color][color=#FF0000][i]24/7[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [/i][/color][color=#FF0000][i]pon-czw po 1h w weekendy w zaleznosci od biby to po 4-6 godzin[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać:[/i][/color][color=#FF0000][i] nie mam takowych przyjaciół ; ([/i][/color]
[color=#00FF00][i]Dlaczego Ty:[/i][/color][color=#FF0000][i] jestem weteranem starego rolecraftu i mam obraz tego co mi się podobało, a co definitywnie odrzucało graczy, nie posiadam jakis super zdolnosci itd. ale wiem czego by oczekiwal kazdy przecietny gracz od serwera.[/i][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
[i]Nick: Monualen
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: Mogę :)
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: ok. 2-3 godz. dziennie
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: Jeśli dobrze zrozumiałem pytanie, to Matiego i Lkuszala
Dlaczego Ty: Cóż, chciałbym wspomóc rozwój Rolecrafta, znajdując bugi, wszelkiego rodzaju błędów. Kolejnym powodem dlaczego ja jest to, że lubię ten serwer, i nie chciałbym, aby gracze wykorzystywali błędy serwera, których inni mogą nie zauważyć.[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Geforce    4
[color=#00ff00][i]Nick: [/i][/color][color=#000000][i]_GigaByte_[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Wiek: [/i][/color][color=#000000][i]12[/i][/color] (Mam nadzieję że nie będziecie oceniać stereotypowo jak część ludzi)
[color=#00FF00][i]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [/i][/color][color=#000000][i]Oczywiście[/i][/color].
[color=#00FF00][i]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [/i][/color][color=#000000][i]3-4 godziny.[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać:[/i][/color][color=#000000][i] Nie jest to zależne ode mnie .[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Dlaczego Ty:[/i] [/color]Grałem na innych serwerach role play (na poprzednich odsłonach również) i chciałbym pomóc w rozbudowie i naprawie błędów. Nie chciałbym, żeby przez nie współgrające ze sobą pluginy opóźniły start serwera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chakierek    0
[i]Nick: [color=#000000]Chakierek[/color]
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [color=#000000]Tak, posiadam.[/color]
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie:[color=#000000] W zależności od dnia, sądzę że dobre 1-2 godziny, nawet więcej.[/color]
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: [color=#000000]Nie mam, ale nie jestem aspołeczny. Chętnie poznam innych graczy :)[/color]
Dlaczego Ty: [color=#000000]Wiek, doświadczenie na własnym serwerze, doświadczenie w beta-testach serwerów RP dla innych gier. Szybko się uczę.[/color][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
increase    0
Napisano (edytowane)
[i]Nick: increasepl
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: 2 godziny
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: lacov
Dlaczego Ty: Grę w Minecraft zaczynałem na serwerze RP ponad rok temu. Mam spore doświadczenie, które z pewnością przyda się w doszukiwaniu się błędów. Dodatkowo bardzo chętnie pomogę w tworzeniu dobrego serwera.[/i]

[b][i][color=#00FF00]Zaakceptowany- Morgar4D[/color][/i][/b] Edytowane przez Morgar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tomek1998g    0
Nick : tomek1998g
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3 ? : oczywiście
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie : 4h, czasem 5h
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać : Niestety nie mam ale chciałbym poznać
Dlaczego Ty : Gram w Minecrafta od 2 lat mam nawet wersję X-Box'owom. Mam spore doświadczenie we wszyskim w grze i się wam przydam.
Słucham się wyższych rang, nie wulgaryzuje, nie obrażam i jestem miły. Bardzo chętnie pomagam przy budowlach i innych żeczach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marek Olek    0
Nick: marecki137
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: zależy czy jestem w pracy! Ale sądze że spokojnie do 3h moge poświęcić
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: Zapewne ktoś sięznajdzie!
Dlaczego Ty: Tworzyłem Regnum znam bolączki poprzednika rp nie pomine i nie zachowam dla siebie błedów w grze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szymoniak    0
[i]Nick: [b]Szymoniak[/b]
[i]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: Tak[/i]
[i]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: Różnie czasem godzina czasem 3.
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: Na razie nie ale na pewno namówię kogoś z klasy.
Dlaczego Ty: Podobno potrzebujecie właśnie mnie :P. A tak na serio chcę zapoznać się z serwerem. Kiedyś moderowałem na serwerze RPG i wiem gdzie można znaleźć błędy. Poza tym chętnie pomogę.[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
a kiedy przewidywane podanie wyników naboru na testerów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
jest tam tylko, że koniec zgłoszeń dzisiaj o 00:00. Chodzi o to czy wyniki zostaną podane o 00:01, czy o 23:00 pojutrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bubcio22    0
Napisano (edytowane)
[i]Nick: [color=#0000ff]bubcio22[/color]
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [color=#0000ff]Tak[/color]
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [color=#0000ff]O[/color][color=#0000ff]d 2-3 h dziennie czasami nawet więcej.[/color]
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: [color=#0000ff]Nie.[/color]
Dlaczego Ty: [color=#0000ff]Jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem, lubiącym czasami pożartować. Bardzo chcę pomóc szukać błędów i pomóc jak najlepiej przygotować serwer do otwarcia.[/color][/i] Edytowane przez bubcio22

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Dziękuje wszystkim za podania. Cieszy nas, że jesteście tak chętni do pomocy. Lecz chcemy wpuścić grupę, którą spokojnie ogarniemy :)

Zostało przyjętych 15 osób gratulujemy. Reszta podań jest traktowana jako lista rezerwowa. Ale nic nie tracicie, bo zapraszamy na oficjalne otwarcie, które będzie miało miejsce po becie. Data pojawi się w odpowiednim dziale oraz na głównej stronie.

Na sewer wpuścimy Was w środę bądź w czwartek- wszystko przez drobny poślizg w pracach. Za utrudnienia przepraszamy.
Do zobaczenia na becie resztę widzę na otwarciu! :)

P.S. Jeżeli macie jakieś pytania co do waszych podań piszcie do mnie priva na forum bądź zapraszam na TS.

[url="http://forum.minecraft.pl/topic/12771-pytania-i-odpowiedzi/"]http://forum.minecraft.pl/topic/12771-pytania-i-odpowiedzi/[/url]

Z poważaniem

Morgar4D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...