Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Morgar

Zamknięte Beta Testy.

Rekomendowane odpowiedzi

Morgar    9
[b][size=4]Prace nad serwerem zbliżają się wielkimi krokami do końca. Aby zapewnić Wam sprawność pluginów i komfort grania postanowiliśmy zorganizować zamknięte betatesty naszego serwera przed oficjalnym otwarciem![/size]
[size=4]Sprawa jest prosta. Składacie podania według [color=#00ff00]wzoru[/color] w tym temacie i osoby, które dostaną się na whitelist wezmą udział w testach. Aby Was zachęcić do wzięcia udziału w naszych betatestach wymyśliliśmy nagrodę. [color=#ff0000]3 osoby, które znajdą najwięcej błędów dostaną status Barona(Vipa) na serwerze za darmo na miesiąc w dzień oficjalnego startu serwera.[/color][/size][/b]

[b][size=4][color=#ff0000][i]Zgłoszenia przyjmujemy do niedzieli (20.05) godziny 00:00[/i][/color][/size]

[i][size=5]Wzór[/size][/i][/b]
[color=#00ff00][i]Nick:
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie:
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać:
Dlaczego Ty:[/i][/color]

[size=4][size=5]Potrzebujemy właśnie Twojej pomocy! Nie trać czasu i zapisz się na beta testy serwera RP.

Z poważaniem

[color=#ff0000]Morgar4D i camil92pl[/color][/size][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[i][color=#00ff00]Nick[/color]: [color=#000000]matiyarosz[/color]
[color=#00ff00]Wiek[/color]: [color=#000000]14[/color]
[color=#00ff00]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?[/color]: [color=#000000]Tak[/color]
[color=#00ff00]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie[/color]: [color=#000000]1h-2h, a także w każdej wolnej chwili podczas Moderowania na Freebuildzie[/color]
[color=#00ff00]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać[/color]: [color=#000000]mxpatrol, Korn, jarton, Elros - Zobaczymy kto dalej się zgłosi z FB ^^[/color]
[color=#00ff00]Dlaczego Ty[/color]: [color=#000000]Gdyż jestem Technikiem przyjaznego serwera - Freebuild.PL i znalezienie błędu w aspekcie technicznym zajmie mi dosłownie chwilę (O ile takie są). Chętnie też poszukam błędów w aspekcie rozrywki! Liczę na pozytywny wybór i pozdrawiam![/color][/i]

[b][i][color=#00FF00]Zaakceptowany- Morgar4D[/color][/i][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mezio    72
[color=#00ff00][i]Nick:[/i][/color][color=#000000][i] obitoo[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Wiek: [/i][/color][color=#000000][i]17[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?:[/i][/color][color=#000000][i] taa[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie:[/i][/color][color=#000000][i] nie jestem w stanie okreslic czasem 1h czasem 8h xD[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać:[/i][/color][color=#000000][i]lubię grac sam.[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Dlaczego Ty:[/i][/color] Wiem co nieco o pluginach i jak lubią się bugowac :P, a nie chce żeby było tak jak kiedyś na serwerze (ping 1000+) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
[color=#00ff00][i]Nick: [/i][/color][i][color=#ff0000]l[/color][/i][color=#ff0000][i]kuszal[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Wiek: [/i][/color][color=#ff0000][i]13[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [/i][/color][color=#ff0000][i]tak[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [/i][/color][color=#ff0000][i]ok godzinki w weekendy kilka[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: [/i][/color][color=#ff0000][i]jestem bardziej "pustelnikiem"samotnikiem[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Dlaczego Ty: [/i][/color][color=#ff0000][i]Uwielbiam szukać bugów i dziur, a wiem, że serwer takie ma na 100%.[/i][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[i][color=#00ff00]Nick: [/color][color=#000000]ReCeBo[/color]
[color=#00ff00]Wiek: [/color][color=#000000]24[/color]
[color=#00ff00]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [/color][color=#000000]Tak[/color]
[color=#00ff00]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie:[/color][color=#000000]5-8[/color]
[color=#00ff00]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: [/color][color=#000000]Nie[/color]
[color=#00ff00]Dlaczego Ty:[/color][color=#000000]Nie licząc wieloletniego (ponad 8 lat) doświadczenia w grach RPG (co umożliwa mi szybkie znajdywanie błędów u ewentualnych NPC / mechanice rozgrywki), znam język programowania Object Pascal na przyzwoitym poziomie (sam programuje). Warto też wspomnieć, iż gram w MC od półtora roku i grałem na Ś.P. serwerze RPG " Królestwo Seggelin"[/color][color=#00ff00].[/color][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
Nick: Mr_Korn
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: Jasne ;D
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: mogę nolaifić całą noc ;O
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: Jak chcecie to wam sprowadzę armię mudzynów ;D!
Dlaczego Ty: Bo jak nie ja to kto ;D? A tak poważnie już wielokrotnie mówiłem że wam pomogę by to RP powstało!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Uter    3
Napisano (edytowane)
[i][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#00ff00]Nick: [/color][/font][color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif]Uter13[/font][/color]
[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#00ff00]Wiek: [/color][/font][color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif]21[/font][/color]
[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#00ff00]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [/color][/font][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#000000]Nie posiadam ale na rzecz dobrego zgrania z ekipą zacznę korzystać.[/color][/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#00ff00]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie:[/color][/font][color=#000000]Od soboty do niedzieli całą dobę, w tygodniu od około 5 godzin pod wieczór (około godziny 17-18 ile będzie trzeba)[/color]
[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#00ff00]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: [/color][/font][color=#000000]Ekipy nie posiadam. [/color]
[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#00ff00]Dlaczego Ty:[/color][/font][color=#000000]Może i nie posiadam umiejętności doświadczonego informatyka ale posiadam czas który spędzam praktycznie cały czas na kompie najczęściej grając w minecraft na serwerze mcsv.pl - kiedyś również Projekt 1976 prowadzone przez Tarkina i Growera - oraz na singlu jak i chęci by grać na serwerach RP.[/color][/i]
[i][color=#000000]EDIT: A no i jeśli jeszcze to coś może się przydać to posiadam wiedzę potrzebną do bycia bajarzem w grze RP pod tytułem "wiedźmin: gra wyobraźni", trochę od tego czasu minęło ale pamiętam dość sporo z rozgrywki itp.[/color][/i]

[b][i][color=#00FF00]Zaakceptowany- Morgar4D[/color][/i][/b] Edytowane przez Morgar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10
Napisano (edytowane)
[i]Nick [color=#000000]mxpatrol[/color]
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [color=#000000]tak[/color]
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [color=#000000]1-2 h[/color]
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: Jeśli pozostali z fb się zgodzą to tak [/i]
[i][i]Dlaczego ty: [/i][/i][i][i]wlasnie dzieki temu serverowi poznalem cala siec minecraft.pl[/i][/i][i][i] gralem na poprzednich dwoch mapach zawsze uwielbiałem na nim grac i chciał bym pomoc w jego testach żeby jak najszybciej wykryto wszystkie bledy i server wystartowal [/i][/i] Edytowane przez mxpatrol <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nick:Gigify
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: 4 Godzin :)
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać:Ekipy nie posiadam
Dlaczego Ty: Poniewaz RoleCraft to mój najlepszy serwer odkąd wykupiłem MineCraft'a Zacząłem grać na nim odkryłem go na portalu Minecraft.pl :cool: :cool: :cool: :cool: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
[i][color=#00FF00]Nick[/color]: [color=#000000]JKM_Elros[/color]
[color=#00FF00]Wiek[/color]: [/i][i][color=#000000]przedwieczny[/color]
[color=#00FF00]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?[/color][color=#282828]: [/color][color=#000000]Tak[/color]
[color=#00FF00]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie[/color][color=#282828]: [/color][color=#000000]1h-2h[/color]
[color=#00FF00]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać[/color][color=#282828]: [/color][color=#000000]Mam swoich mudzinów, których zagonię do roboty :3[/color]
[color=#00FF00]Dlaczego Ty[/color][color=#282828]: jestem carem. Jestem miłym dobrym człowiekiem, który z przyjemnością zrobi dobrze RP. A na poważnie: jeśli już się czegoś podejmuję, to porządnie. [/color][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matejss   
Gość matejss
[i]Nick: [color=#000000]matejss[/color]
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: ta
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: 1-3h
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: whateva - moge grać z elrosami czy kimś tam
Dlaczego Ty:[/i] Bo matejss...a tak serio bo lubie testować beta testy, jestem w wielu beta testach - grałem kiedyś na rp etc. Lubie RP :3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
malczu34    14
[color=#ff0000][b][i]Nick:[/i][/b][/color][color=#000000][b][i] malczu34[/i][/b][/color]
[color=#FF0000][b][i]Wiek:[/i][/b][/color][color=#000000][b][i] 20[/i][/b][/color]
[color=#FF0000][b][i]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?:[/i][/b][/color][color=#000000][b][i] tak[/i][/b][/color]
[color=#FF0000][b][i]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [/i][/b][/color][color=#000000][b][i]mnóstwo(student)[/i][/b][/color]
[color=#FF0000][b][i]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać:[/i][/b][/color][color=#000000][b][i]to zależy czy mam załatwiać jakiś swoich mużynów do pomocy.[/i][/b][/color]
[color=#FF0000][b][i]Dlaczego Ty: [/i][/b][/color][b][color=#000000][i]posiadam [/i]długi staż w sieci minecraft.pl obecnie SMod Aliquam.pl [/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dragonit12    3
[i]Nick: Dragonit12
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: Ta
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: zależy
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: zależy
Dlaczego Ty: Podobnie jak w przypadku malcza SMod Aliquam. Moge poswiecic duzo czasu na serwer jednak nie zawsze bedzie na to czas[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[color=#00ff00]Nick[/color]: MrAugustus123
[color=#00ff00]Wiek[/color]: 12
[color=#00ff00]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?[/color]: Oczywiście.
[color=#00ff00]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie:[/color] około 10h lub 6.
[color=#00ff00]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać:[/color] Ekipy nie posiadam.
[color=#00ff00]Dlaczego ty:[/color]Jestem miłym i sprawiedliwym graczem grającym w Minecraft aż od 2009 roku...
Mógłbym z chęcią pomóc w tym serwerze... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BBPL    0
[i]Nick: BlackBerryPL
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: Oczywiscie
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: 2-3 gdodziny
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: Mozliwe ze Varezq
Dlaczego Ty: Gralem juz na regnumcraft. Jestem miłym i sprawiedliwym graczem. Jak najbardzej chcialbym pomoc w beta testach serwera RP.[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[i]Nick: Mati9858
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: oczywiście.
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: zależnie od moich chęci - od 1.5h do nawet 6h.
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: niestety, nie posiadam, ale mam nadzieję taką znaleźć na waszym serwerze.
Dlaczego Ty:[/i] Otóż uważam, że dzięki mojemu doświadczeniu w grach RPG wniosę wiele do serwera, dzięki mojej chęci pomocy innym. Kolejnym argumentem jest staż w Minecrafcie od końca wersji Alpha. Na dodatek nie znam innego dobrego serwera RPG, a bardzo chciałbym wykorzystać możliwości nadchodzącej wersji Minecraft (pisanie książek).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sd5    4
[color=#00ff00][i]Nick: [/i][/color][color=#000000][i]sd5[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Wiek: [/i][/color][color=#000000][i]21[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [/i][/color][color=#000000][i]Tak (drobne szumy)[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [/i][/color][color=#000000][i]Od 2h do 8h[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: [/i][/color][color=#000000][i]Nie, gram zwykle sam. Na upartego [/i][/color]Fendorath oraz kubaba4
[color=#00FF00][i]Dlaczego Ty:[/i][/color] [color=#000000][i]Mógłbym pomóc w wykrywaniu jakiś niedopowiedzeń/niedomówień w grze[/i][/color]. Zawsze jest coś co należało by doposać do regulaminu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
shinek    4
[color=#00ff00][i]Nick: [/i][/color]ShinuPL
[color=#00FF00][i]Wiek: [/i][/color]22
[color=#00FF00][i]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [/i][/color]tak, moge. Nie posiadam tego programu ale jesli bedzie trzeba zainstaluje.
[color=#00FF00][i]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [/i][/color]3-4
[color=#00FF00][i]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: [/i][/color]Nie mam. ale mam nadzieje spotkać ciekawych graczy
[color=#00FF00][i]Dlaczego Ty:[/i][/color] Jestem nowym graczem, dopiero zaczynam przygode z MC. Mysle, ze jako osoba "niezmeczona" juz w jakims stopniu gra, bede mogl pelny werwy stawicz czola wszelkim zmaganiom. jesli to jakis atut to udalo mi sie przejsc kilka gier rgp typu gothic czy fable.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lordomus    1
[color=#00ff00][i]Nick: [/i][/color][color=#ff0000][i]Lordomus[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Wiek: [/i][/color][color=#ff0000][i]16[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [/i][/color][color=#ff0000][i]No raczej nie inaczej[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [/i][/color][color=#ff0000][i]2H minimum a czesem więcej[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: [/i][/color][color=#ff0000][i]Podpytam moich sługusów czy chchą :3[/i][/color]
[color=#00FF00][i]Dlaczego Ty:[/i][/color] [color=#ff0000]Znam się na pluginach i serwerach oraz na ich słabych stronach.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
niciel    5
[color=#00ff00][i]Nick: [/i][/color] [i]niciel[/i]
[color=#00FF00][i]Wiek:[/i][/color][i]18[/i]
[color=#00FF00][i]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [/i][/color][i]nie zawsze przeważnie wieczorem[/i]
[color=#00FF00][i]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [/i][/color][i]z 2H max[/i]
[color=#00FF00][i]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: [/i][/color][i]nie gram sam :)[/i]
[color=#00FF00][i]Dlaczego Ty:[/i][/color] bo mam nadzieje ze w końcu znajdę poważny server RP, zawsze szukam drogi na skróty nie wiem czemu ale po prostu taki jestem :P i czasami zdarzy się znaleźć pewne niedociągnięcia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
[color=#00ff00][i]Nick: [/i][/color] [i]jarton87[/i]
[color=#00FF00][i]Wiek:[/i][/color][i]25[/i]
[color=#00FF00][i]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [/i][/color]jasne
[color=#00FF00][i]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [/i][/color][i]ok 1-2 h[/i]
[color=#00FF00][i]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: [/i][/color][i]jasne i chyba nie muszę wymieniac:)[/i]
[color=#00FF00][i]Dlaczego Ty:[/i][/color] Admini FB będą potrzebowali mudzynów, a gdzie znajdą lepszego odemnie? A tak na serio chcę pomoc bratniemu serwerowi:)

@Edit by Waleq: Chyba chciałeś powiedzieć Admini RP, nie FB :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Markus    0
[color=#00FF00][font=helvetica, arial, sans-serif][i]Nick: [/i][/font][/color][color=#a52a2a][font=helvetica, arial, sans-serif][i]markus5509[/i][/font][/color]
[color=#00FF00][font=helvetica, arial, sans-serif][i]Wiek: [/i][/font][/color][color=#a52a2a][font=helvetica, arial, sans-serif][i]14[/i][/font][/color]
[color=#00FF00][font=helvetica, arial, sans-serif][i]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [/i][/font][/color][color=#a52a2a][font=helvetica, arial, sans-serif][i]tak[/i][/font][/color]
[color=#00FF00][font=helvetica, arial, sans-serif][i]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [/i][/font][/color][color=#a52a2a][font=helvetica, arial, sans-serif][i]2-3 godziny może więcej w weekend[/i][/font][/color]
[color=#00FF00][font=helvetica, arial, sans-serif][i]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: [/i][/font][/color][color=#a52a2a][font=helvetica, arial, sans-serif][i]nie ale jestem otwarty na nowych znajomych[/i][/font][/color]
[color=#00FF00][font=helvetica, arial, sans-serif][i]Dlaczego Ty: [/i][/font][/color][color=#a52a2a][font=helvetica, arial, sans-serif][i]Jestem osobą która nie jednokrotnie brała udział w takim przedsięwzięciu, byłem nie jednokrotnie Administratorem lub Moderatorem, znam się na pluginach a jeśli nie znam się na jakimś poznaje go w jeden dzień, [/i][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
[i]Nick: [color=#000000]xDestiXx[/color]
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [color=#000000]Tak[/color]
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [color=#000000]1-2h[/color]
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: [color=#000000]Pewnie podłączyłbym się do ekipy z FB :)[/color]
Dlaczego Ty: [color=#000000]Brakuje dobrego serwera RP dlatego chciałbym pomóc w szybkim starcie i uniknięciu problemów takich jak w pierwszej edycji serwera.[/color][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dani751    2
[i]Nick:Dani751
Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: gdzieś 4 albo 3 godziny :)
Czy masz ekipę, którą byś chciał grać:nie mam niestety :(
Dlaczego Ty: Bo nigdy nie wystąpiłem w takich beta testach :)[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czaja123    0
[i][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#00ff00]Nick: [/color][/font][color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif]karczj123[/font][/color]
[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#00ff00]Wiek: [/color][/font][color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif]14 lat[/font][/color][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#00ff00] [/color][/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#00ff00]Czy możesz korzystać z Tema speaka 3?: [/color][/font][color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif]tak [/font][/color]
[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#00ff00]Ile czasu możesz poświęcić na betatesty dziennie: [/color][/font][color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif]1h-2h[/font][/color]
[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#00ff00]Czy masz ekipę, którą byś chciał grać: [/color][/font][color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif]kolegę[/font][/color]
[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#00ff00]Dlaczego Ty:[/color][/font][color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif] Uwielbiam grać na serwerach Rolerplay a wszystkie na których grałem nie do końca były dobre, chciałbym przysłużyć się w stworzenie tego serwera by mnie oraz innym graczom grało się przyjemnie, bo kto wie lepiej co było by dobre jak nie sami gracze. [/font][/color][i][color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color][/i][color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif] :)[/font][/color][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...