dyak 0 Napisano 17 Maj 2012 Nie mogę połączyć się z serwerem, czy trwają tam obecnie jakieś prace ? Równiesz na głównej stronie minecraft.pl pokazuje go jako offline. Może ip uległo zmianie, jeżeli macie jakieś informacje dajcie znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 17 Maj 2012 (edytowane) [size=5]PIRATOM NIE POMAGAMY! <----------- >.<[/size] [size=5][size=3][size=4]Sory, napisałem "dayk" bo nie ustawiłeś nicku w MC.[/size][/size][/size] http://www.minecraft.net/haspaid.jsp?user=dyak Edytowane 17 Maj 2012 przez Ka0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyak 0 Napisano 17 Maj 2012 przecież mam orginalnego minecrafta -.-' ograniczony jestes ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devas 0 Napisano 17 Maj 2012 skoro na głównej wyświetla status jako offline to tak jest. Tak samo ingame jest off. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyak 0 Napisano 17 Maj 2012 ... dlatego pytam administracje czy dadzą jakieś informacje, poza tym w mc gram pod innym nickiem niż dyak (: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fendorath 14 Napisano 17 Maj 2012 1. Dyak Masz dwa konta ? 2. Serwer jest off z powodu błedów technicznych Poczekaj sobię a napewno za kilka godzin/minut będzie serwer on Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyak 0 Napisano 17 Maj 2012 mam jedno konto zarówno na minecraft.pl jak i w minecrafcie tylko to dwa różne nicki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RavenZuo 9 Napisano 20 Maj 2012 blędy techniczne? a czemu na stronce rolecrafta pisze tylko "it works!"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 20 Maj 2012 [quote name='RavenZuo' timestamp='1337538779' post='70772'] blędy techniczne? a czemu na stronce rolecrafta pisze tylko "it works!"? [/quote] bo pracują nad błędami technicznymi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fendorath 14 Napisano 20 Maj 2012 ehh -.- Są beta testy do RP (RolePlay) i Hardcore jest strzymany Chyba łatwo się domyślic, że 2 serwery nie pójdą na jednej maszynie Sam też nie wiem co się dzieję to co napisałem są to moje wymysły NIE sa w 100% PEWNE Na chwile obecną prosze nie pisac postów typu ,,Serwer jest off'' ,,Pisze mi Can't reach server'' Jest White-List czyli osoby zapisane do Beta Testów mają dostęp do serwera Dziękuję i Pozdrawiam [color="#ff0000"]Prosiłbym Cię Jasiek o to, że jeżeli nie jesteś pewien to nie siej plotek i nieprawdy - Morgar4D[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RavenZuo 9 Napisano 20 Maj 2012 znaczy że one są zamierzone? to mi coś przypomina: "[i]nie ma żadnych ataków hakerskich to tylko duże zainteresowanie stronami rządowymi[/i]" [b]xD[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil Napisano 21 Maj 2012 Jasiek nie mam pojęcia o czym mówisz..... 2 Serwery pójdą na jednej maszynie.... Na hardcorze mamy pewne problemy dotyczące zawieszania się serwera... Postaram się to dzisiaj ustabilizować jakoś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaeloh 1 Napisano 23 Maj 2012 Kiedy serwer będzie dostępny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 23 Maj 2012 Już wszystko ładnie chodzi na hc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaeloh 1 Napisano 23 Maj 2012 kurde odbanujecie mnie w końcu?? ((( Miałem mieć bana na 7 dni a już czekam ponad 8 dni ((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sd5 4 Napisano 23 Maj 2012 (edytowane) Michaeloh, może to nie na temat ale bana dałem na 7 dni 16.05.2012 o 16.30, dziś jest 23.05.2012 17.12 więc powinieneś być odbanowany. O ile wszystko się zgadza... a powinno Piszę tę wiadomość właściwie tylko dlatego iż nie możesz korzystać z wiadomości... następnym razem wejdź na TS. Edytowane 23 Maj 2012 przez sd5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wa-lek 0 Napisano 23 Maj 2012 Zaczyna się robić offtop, a temat wyłączonego serwera został już wyjaśniony. Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach