Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Pitrek25

prosze o unbana

Rekomendowane odpowiedzi

Pitrek25    1
Napisano (edytowane)
a wiec doszło do małej sprzeczki którą bym oczywiście wygrał (na codzień jestem skromniejszy) gdyby nie ban na 48 godzin za trolling :) olaf-(o) ja-(j)

j-czemu zarabiam kicki za "kurna" a neo-kidsy piszący "kto hce ze mnom mieszkac"-nie.
o-bo 8-letnim dzieciom nie wytłumaczysz ort.
j-mam 8 lat... nie kickuj (Oczywiście nie mam 8 lat, ale jestem ciekaw na ile mnie oceniacie)

I po tym jakże emocjonującym starciu tytanów dostałem bana na 48 godzin :) prosze o ub bo jestem w trakcie budowania najładniejszego domku na fb w modern stylu :) z góry thx Elros :)

Szczerze pomyślcie czemu w zasadzie nie ma kicków również za rażące błędy "hce", "mnom" :) Edytowane przez Pitrek25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
trolowales widzialem i uwazam, ze olaf slusznie dal bana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Już nie raz Twoje zachowanie było karygodne (Jak straciłeś golda lub po ataku hackerów)! Dziwię się że nie poleciał perm...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Wiedziałem, że nie masz 8 lat więc dałem bana za trolling.
hmm a poprzedniej sytuacji już nie wspomnisz ? Jak WYŁUDZAŁEŚ itemy od moderacji ?! Oczywiście nie chciałem dać itemów tak więc musiałeś wyjechać z tekstami "ku*na jak mod nie ma stack lapisu.

A i jeszcze ta historyjka którą napisałeś, otóż 8 latkowi możesz tłumaczyć ile się chce błędy ortograficzne jednak on takich zasad nie zapamięta gdyż jego poziom edukacyjny jest bardzo niski.

jestem przeciw unbanowi (wręcz wstydź się, że napisałeś tą prośbę)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
Sam chciałem Ci dać bana ostatnimi czasy po ataku za twoje zachowanie ktoś jedynie uratował Cię mówiąc że każdy może się zdenerwować ale najwidoczniej jesteś taki na co dzień. Dlatego ja osobiście podtrzymuję bana sprawdzę sobie jeszcze logi jak to dokładnie wyglądało ;) A poza tym ja bym się cieszył na Twym miejscu że nie dostałeś perma ;)

Co do Twojej "skromności" to zacytuję:

[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]jestem w trakcie budowania najładniejszego domku na fb w modern stylu[/font][/color][/quote]

Sama skromność ;) Tą wypowiedzią zaprzeczasz sam sobie w jednym zdaniu mówisz "tak" w 2 udowadniasz że jest inaczej. Czas się ogarnąć ;)

[b][color=#ffd700]ZAMYKAM! [/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Ban podtrzymany, logów nie trzeba przeglądać bo wiemy jak było ale jak by co to możesz się korn do mnie po nie zgłosić.
Zamykam [color=#ffd700][b]<--- Byłem pierwszy ;D Buahahah ;D[/b][/color]
[b][color=#008000]Wcale nie ;p //Mati[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
Korn lepiej nie sprawdzaj logow bo zobaczysz ze Olaf mial za dobre serce:) Pitrek25 teraz dobra rada ogarnij sie bo niedlugo dostaniesz perma.

[b][color=#ffd700]//Czuje się ignorowany! Jak to jest że lekceważycie moje ZAMYKAM! ;( [/color][/b]

[b][size=6][color=#008000]ZAMYKAM// Elros :)[/color][/size][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...