Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
RavenZuo

Mine Trek

Rekomendowane odpowiedzi

RavenZuo    9
Napisano (edytowane)
[center][color=#006400][size=5]Witam witam i tak dalej[/size][/color][/center]
[center][color=#006400][size=5]zrobiłem nowy filmik a to moje ulubione miejsce do reklamowania się i chwalenia :)[/size][/color][/center]
[center][color=#006400][size=5]no więc link u dołu[/size][/color][/center]
[center][color=#006400][size=5]i w przyszłości postaram się bardziej z dźwiękiem za co z góry przepraszam ;([/size][/color][/center]
[center]|[/center]
[center]|[/center]
[center]|[/center]
[center]\/[/center]
[center][size=6][b][url="http://www.youtube.com/watch?v=nvtkOM6p68g&feature=youtu.be"][color=#a52a2a]NOSZ RZESZ KLIKNIJ RZESZ[/color][/url][/b][/size][/center]

[center]pisać jak się podoba / nie podoba i co mam w nim zmienić[/center] Edytowane przez RavenZuo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
niestety film zostanie usunięty ze względu na słabe efekty dźwiękowe, upload będzie gdy już go zrobię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
Napisano (edytowane)
[quote name='RavenZuo' timestamp='1336673169' post='68490']
[center][color=#006400][size=5]i w przyszłości postaram się bardziej z dźwiękiem za co z góry przepraszam ;([/size][/color][/center]
[/quote]
jak przeleciał myśliwiec to mój subwoofer nie wytrzyał i kazał mi to napisać:

czemu "w przyszłości" a nie "od razu" ?
bo jak ktoś to zobaczy i stwierdzi że to jakaś kaszana, to potem bardzo ciężko będzie go przekonać to zmiany decysji...

edit: ale pomysł w sumie fajny Edytowane przez Karimiri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
@up
film skasowany, dźwiękiem zajmie się ktoś inny i będą odgłosy rozmowy (takie rada rada itp) w ~ dzień, dwa zrobię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
Napisano (edytowane)
Link został poprawiony, pisać co się nie podoba, w przyszłości (następnych odcinkach) zmienie

dla niekumatych
[url="http://www.youtube.com/watch?v=nvtkOM6p68g&feature=youtu.be"][color=#008000][size=8][b]LINKo[/b][/size][/color][/url] Edytowane przez RavenZuo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karimiri    26
Napisano (edytowane)
zastapiłeś całe audio filmiku jakiąś pojedyńczą ściezką żeby nie było takiego łomotu jak poprzednio kiedy się podkład kończył...
a gdzie te obiecane poprawki i dialogi ? Edytowane przez Karimiri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
obiecywanie jak w polityce, nienawidzę jak ktoś do mikrofonu gada a sam nie chce być takim :| po prostu ciężko było znaleść takie dźwięki w necie ale na druga część już mam te pliki, i jak ktos chce byc na bieżąco to Sub :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...