Torres70 76 Napisano 10 Maj 2012 Hej, tu piszcie jakiego filmu nie możecie się doczekać Ja osobiście, niecierpliwie czekam na ekranizację "Hobbita" Tolkiena w tym roku ! Książka mnie baardzo wciągnęła, więc film będzie zapewne równie dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RavenZuo 9 Napisano 10 Maj 2012 film? od premiery Diablo 3 nie będe odchodził od komputera a szczerze to też najbardziej na Hobbita czekam, do kina polecę bardzo mi się spodobał film "igrzyska śmierci" polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 10 Maj 2012 Na jakis fajny...najlepiej zwiazany z deskorolka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 10 Maj 2012 Nie wiem dlaczego, ale filmobiografia Stev'a Jobs'a... Ciekawe, czy będzie jeszcze jakaś część 'straszny film' moja ulubiona seria filmów;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magiiczny 3 Napisano 11 Maj 2012 Uwodziciel ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ebazarnik 8 Napisano 29 Maj 2012 Ja czekam na ,,Prometeusza,, Ridleya Scotta, ,,Królewnę Śnieżkę i Łowcę,, ( no co ? lubię mroczne bajkowe klimaty >=) ) i na ,,Hobbita,, =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 29 Maj 2012 Ja na: Skins Avatar 2 & 3 Najstarszy, Brisingr, Dziedzictwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 30 Maj 2012 Po Avengersach jest pozamiatane. Teraz następny film jaki obejrzę musi być albo na skalę Incepcji... albo Titanica. Chociaż Titanic był okropny. Meanwhile, zabunkruję się w swoich serialach (The Big Bang Theory, i ukochany GoT ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 30 Maj 2012 (edytowane) [size=4][font=helvetica, arial, sans-serif]Iku[color=#000000]szal[/color] [/font][font=arial, helvetica, sans-serif][color=#000000]co do Najstarszy i dalej to wątpię czy zrobią, bo w "Eragonie" było za mało tego, co było w książce, i nie ma jak kontynuować.[/color][/font][/size] Edytowane 15 Sierpień 2012 przez Crimshaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu626 5 Napisano 31 Maj 2012 Ekranizacja Kane & Lynch, ale ze złością... Jakim prawem Jamie Foxx gra Lyncha?! Nadzieja w tym, że Kane'a gra Bruce Willis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiwiszon 0 Napisano 1 Czerwiec 2012 Czekam gorąco na Bioshock i Avengers 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 10 Czerwiec 2012 Avatar 2, ale wątpię czy przy takich efektach zdążą do 2013.. Piła 7 czy tam 8 Kosogłos, lub W pierścieniu Ognia Street Dance 3 Coś o Steve'ie Jobs'ie South Park 2 2 Pac movie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghorious 7 Napisano 11 Czerwiec 2012 The amazing spiderman Batman: Dark knight rises Hobbit Prometeusz Warcraft: Rise of the Lich king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KapitanBobuch 1 Napisano 29 Czerwiec 2012 Hobbit Ekranizacja Assasina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzyszkaPL 3 Napisano 11 Lipiec 2012 Czekam aż puszczą JOB - czyli ostatnia szara komórka w telewizji, ostatnio był rok temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
picmejkers 0 Napisano 19 Lipiec 2012 Harrego Pottera lecz juz sie skonczyl, niby ma byc nowa seria czegos podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba3090 0 Napisano 13 Sierpień 2012 ja czekam na Spider mena 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malczu34 14 Napisano 15 Sierpień 2012 (edytowane) Ja Czekam Na Batman Beyond Nowy Remake Batmana http://www.youtube.com/watch?v=HNWsspPQlNc [IMG]http://i.imgur.com/RgNVC.jpg[/IMG] Edytowane 3 Październik 2012 przez malczu34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matejss Napisano 15 Sierpień 2012 Avatar 2 Hobbit coś tam o World of Warcraft (Ma podobno powstać, pod nadzorem Blizzarda) matejss - the movie (wut?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 8 Wrzesień 2012 spongebob kaciastoportny the movie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xDestiXx 0 Napisano 8 Wrzesień 2012 Hmmm ja to właściwie nie wiem Chętnie oglądnąłbym kolejną część transformers ale czy się pojawi ? Nie wiadomo. A no i fajnie by było gdyby shrek jednak powrócił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekPopek21 1 Napisano 2 Październik 2012 Ja czekam na nowego Hobbita oby vyłdobry jak Władca Pierścieni. Niedługo będzie również film Bitwa o Wiedeń z kilkoma Polakami może też okazać się bardzo ciekawą produkcją. Polecam [url=http://powerprice.pl/folia-babelkowa-pecherzykowa-c239.html]folia bąbelkowa[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thecreeper 1 Napisano 3 Październik 2012 Ja tak samo na Hobbita czekam Ciekawe co tam PJ wykombinował. Z samych trailerów film wygląda niesamowicie, a to, że zrobił z niego trylogię to jeszcze lepiej, bo będzie można przedstawić wszystko z większą dokładnością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarek1PL1 4 Napisano 3 Październik 2012 Ekranizacja gry Megaman [s]100000000[/s] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach