Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Morgar

Rekrutacja- ekipa rp.rolecraft.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Morgar    9
[b][i]Pracy coraz więcej a ludzi coraz mniej. W tej sytuacji jesteśmy zmuszeni do otwarcia rekrutacji. Na stanowiska moderatorskie.Jedyny wymóg to posiadanie sprawnego TS.[/i][/b]

[b][size=6]Podania składacie według wzoru:[/size][/b]
[size=5]-Nick:[/size]
[size=5]-Wiek:[/size]
[size=5]-Umiejętnośći(możecie pochwalić tez się swoim stażem na innych serwerach):[/size]
[size=5]-Byłeś karany na portalu minecraft.pl? Jeżeli tak to co to była za kara?:[/size]

[i][size=5]Pytanie dodatkowe^^[/size][/i]
[size=5]-Coś o sobie i dlaczego TY:)[/size]

[size="4"][color="#ff0000"][b]Rekrutacja- otwarta[/b][/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
themaxpol    16
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=5]-Nick: TheMaXPoL[/size][/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=5]-Wiek:14 (rocznikowo 15)[/size][/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=5]-Umiejętnośći(możecie pochwalić tez się swoim stażem na innych serwerach): Pomagałem w budowie rp przed regnum ale nie powstało i zostałem modem na hc z 2 miesiące bylem lecz straciłem mod bo nie wchodziłem na serwer potem w kolejnej odsłonie hc dostałem op'a ale po tym jak złożono na mnie skargę oddałem sam op'a. Na innym serwerze byłem kid'em (4 tyg) potem awansowałem na moda (tydzien) kolejny awans na admina lecz serwer padł (powód: brak zainteresowania head admina). Próbowałem stworzyć własny serwer ale wciągnął mnie hc i zrezygnowałem z tego pomysłu[/size][/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=5]-Byłeś karany na portalu minecraft.pl? Jeżeli tak to co to była za kara?: Jakichś poważnych banów nie miałem może max. 5 za jakieś kłotnie no i ostatnia sprawa za to bugowanie ale już wyjaśnione i nie będe tego robił :][/size][/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=5]-Coś o sobie i dlaczego TY: hmmm ludzie mnie znają (mniej wiecej :D ) lubię serwery rp i myślę że się przydam pomogę utrzymać kulturę na serwerze i wypełniać obowiązki mi powierzone :][/size][/font][/color]

[size=6][color=#00FF00]Pierwsza część rekrutacji zakończona. Teraz rozmowa TS. ([/color][/size][color=#00FF00][size=6]Proszę mnie złapać w weekend na ts albo napisać priva i się umówić[/size][/color][size=6][color=#00FF00]) [/color][/size]
[size=6][color=#00FF00]Morgar4D[/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mkmkl93    0
[size=5]-Nick:[/size][size=5]mkmkl93[/size]
[size=5]-Wiek: 14[/size]
[color=#282828][font=helvetica,arial,sans-serif][size=5]-Umiejętnośći(możecie pochwalić tez się swoim stażem na innych serwerach)[/size][/font][/color]: [size=5]byłem kidem na serwerze ale padł przez tydzień oraz "troche" się bawiłem komendami na serwerach kumpli[/size]
[size=5]-Byłeś karany na portalu minecraft.pl? Jeżeli tak to co to była za kara?:[/size] [size=5]ani razu nawet jeszcze nie dedłem na rolecrafcie :P [/size]

[size=1][size=5]-Coś o sobie i dlaczego TY:) : a więc nie chchiałbym was zanudzac o sobie jaki ja jestem skromny ( :D) pracowity wytrwały itp itd. więc wam tego nie powiem. Dlaczego ja hmm... no po pierwsze i najwazniejsze zrobiłem podanie do piątku :P po drugie mam nawet ts a żeby tego bylo mało działa :D a tak na koniec jesli wy mi wyznaczycie co mam zrobic to ja wam powiem na kiedy to zrobie :P dla mnie nie ma rzeczy nie możliwych w minecrafcie [/size][/size][size=5]stosunkowo aktywna osobą w grze [/size]zebrałem 1.5k w jeden dzień :D pewnie mało ale jak na pierwszy dzień grania to chyba nieźle :D

[size=6][color=#00FF00]Pierwsza część rekrutacji zakończona. Teraz rozmowa TS. ([/color][/size][color=#00FF00][size=6]Proszę mnie złapać w weekend na ts albo napisać priva i się umówić[/size][/color][size=6][color=#00FF00]) [/color][/size]
[size=6][color=#00FF00]Morgar4D[/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XaneX    1
[size=5]-Nick:[/size] XaneX
[size=5]-Wiek:[/size] 22
[size=5]-Umiejętnośći(możecie pochwalić tez się swoim stażem na innych serwerach):[/size] Administrowałem osiedlowy serwer. Znam pluginy lwc, chestshop, WorldEdit,WorldGuard,iConomy aktualnie ucze sie voxel sniper, towny. Mam w planach napisać własny plugin :)
[size=5]-Byłeś karany na portalu minecraft.pl? Jeżeli tak to co to była za kara?:[/size] Nie mam żadnych kar na portalu minecraft.pl

[size=1][size=5]-Coś o sobie i dlaczego TY:)[/size][/size]
Lubię zabawę z mc, dodatkowo lubie sie bawić pluginami. Jako że prowadze życie studenckie, mam troche wolnego czasu do sesji ;) Co do RP, to jestem zapalonym graczem w RPG [począwszy od młotka/dedeka, poprzez świat mroku, do neuroshimy [postapokalipsy] skończywszy]. Samemu lubię się bawić klimatem RPG [jaki by nie był]

[size=6][color=#00ff00]Pierwsza część rekrutacji zakończona. Teraz rozmowa TS. (Proszę mnie złapać w weekend na ts albo napisać priva i się umówić) [/color][/size]
[size=6][color=#00ff00]Morgar4D[/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[size=5]-Nick:[/size]mati123456789109
[size=5]-Wiek:[/size]11
[size=5]-Umiejętnośći(możecie pochwalić tez się swoim stażem na innych serwerach):[/size] miałem awansy na moda bo pomagalem adminowi a potem adama ale straciłem admina bo serwer zostal napadnienty :(
[size=5]-Byłeś karany na portalu minecraft.pl? Jeżeli tak to co to była za kara?:[/size] niemiałem bana na ''minecraft.pl'' ALE MIALEM BANA NA SERWERZE FRE****.pl za spam
[size=5]-Coś o sobie i dlaczego TY: bo mam dobre budownictwo w minecraft[/size] :)

[size=6][b][color="#ff0000"]​Odrzucone- Morgar4D[/color][/b][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
miki102    0
-Nick: miki102
-Umiejętnośći(możecie pochwalić tez się swoim stażem na innych serwerach): Gram w mc od wersji Beta 1.4 . Byłem modem na 2 serwach kolegi, a na serwie 24/7 byłem kid-adminem. Znam się na komendach i pluginach na serwerze.
-Byłeś karany na portalu minecraft.pl? Jeżeli tak to co to była za kara?: Nigdy nie byłem karany na serwerach minecraft.pl

-Coś o sobie i dlaczego TY: Mam sprawnego ts 3, jestem kreatywny, umiem dogadać się prawie z każdym, nie nadużywam władzy, dziennie gram w mc 2-4h, nigdy się nie poddaję.

P.S: Bardzo lubię serwery role-play i skoro nadarzyła się okazja, by zostać modem jednego z takich serwerów, to postanowiłem spróbować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lordomus    1
Napisano (edytowane)
[size=5]-Nick:[/size] Lordomus
[size=5]-Wiek:[/size] 16
[size=5]-Umiejętnośći(możecie pochwalić tez się swoim stażem na innych serwerach):[/size] Wymieniać całe ? Ok . Znam komendy, szybko sie ucze , 2 razy miałem własny serwer . Ponad 14 razy byłem modem na różnych serwerach z czego 4 razy potem awans na admina. Modyfikuję teraz silnik bukkit :)
[size=5]-Byłeś karany na portalu minecraft.pl? Jeżeli tak to co to była za kara?:[/size] Nie nie byłem.

[size=5]-Coś o sobie i dlaczego TY: Jestem lordomus. Posiadam TS3 i sprawny mikrofon. Zajmuję się amatorsko javą a profesjonalnie c++. Lubie spędzać czas pomagając innym i ucząc ludzi którzy mają np. pierwszy raz styczność z minecraftem.

Pozdrawiam Lordomus [/size]

[color=#00ff00][b]Zgłoś się do mnie na TS- Morgar4D[/b][/color] Edytowane przez Morgar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szymekPro    0
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=5]-Nick:prowojo1pl[/size][/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=5]-Wiek:14[/size][/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=5]-Umiejętnośći(możecie pochwalić tez się swoim stażem na innych serwerach):Umiem wszystkie podstawowe komendy ładnie buduje adminuje na serverach wiec jestem zmuszony znać wszystkie komendy.[/size][/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=5]-Byłeś karany na portalu minecraft.pl? Jeżeli tak to co to była za kara?:Byłęm karany raz na serverze freebuild za bugowanie rozwalanie klocka i ciagniecie za wajche na cuboidzie.[/size][/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=5]-Coś o sobie i dlaczego TY:),[/size][/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=5]Myślę,że nadam się mam sprawnego TS3 bardzo dobre słuchawki jeżeli mnie przyjmiecie to nie pożałujecie.[/size][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...