Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Antek Cwojdziński

Proszę o unbana

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Otóż kopałem sobie tunel 1x2 na wysokości chyba sześciu klocków i po ok. 10 minutach znalazłem diaxy , strasznie się ucieszyłem ponieważ od dłuższego czasu ich nie mogłem znaleźć. Kopałem dalej i znowu znalazłem diaxy. Pomyślałem ze mam szczęście, dopóki przede mną nie zjawił się olaf i zapytał czy mam xraya powiedziałem że nie a on na to odpowiedział że uzupełniał miejsca, w których kopałem jakoś tak. A potem zjawił się chyba matiyarosz i dostałem bana za xraya.
Proszę o wytłumaczenie mi przyczyny oraz proszę o unbana. Z góry dzięki. Edytowane przez Antek Cwojdziński

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
NO i powtórka z rozrywki. Bana za xraya juz miałeś. Jednak coś jest nie tak, że ciągle łapiemy CIę na xrayu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja wiem że znowu ale ta sytuacja jest według mnie dziwna i fajnie by było gdybyście mi ja dokładnie wytłumaczyli ponieważ ja tylko kopalem prosty tunel 1x2 i szukałem surowców. A kiedy trafiłem na lawę to zmieniałem kierunek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Złożyłem "sztuczne" złoże diaxów, wszedłeś na serwer dokopałeś się i nie kopałeś w kopalni tylko chodziłeś po innych szukając diaxów przy nich (tzn. przy tunelu innego gracza kopałeś PROSTO pod diaxy).
Jako banujący jestem na nie. Edytowane przez olaf1251

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Stawialiśmy na Ciebie pułapki poprzez fałszywe złoża za ścianami a ty się do nich dokopałeś :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
cooo????!!!!!! nie!!!!!!!!!!! Kopałem prosty tunel 1x2 i znajdowałem diaxy. Raz jak znalazłem węgiel to go kopalem a za nim były diaxy to tez wziąłem. Naprawdę nie wiem jak wam to udowodnić ale nie kłamie przysięgam na boga, matkę i ojca

A przecież chodzenie po czyiś kopalniach i zbieranie to co jest widoczne gołym okiem to nie przestępstwo.

Taki wykres napisze: kopalem tunel w dół 4x4 - kopalem tunel 1x2 w bok - znalazłem diaxy - znalazłem czyjąś kopalnie i w niej szukałem surowców

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Ja, matiyarosz oraz "Blake" mają te same zdanie, Ty masz inne czekamy na zdanie administracji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja nie mogę jakie to jest niesprawiedliwe. Przecież wiadomo ze zostanę z banem jak wy mi nie wierzycie

może lepiej będzie to wytłumaczyć przez skypa albo team speak

[quote name='olaf1251' timestamp='1335798864' post='65991']
Kilka razy kopałeś pod diaxy, fartem ?!
[/quote] tak? a ile razy?

a gdybym miał xraya to przecież widziałbym jak to stawiacie a nie widziałem

to jak?

jak chcecie łapać ludzi za xraya to zamontujcie anty-xraya

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Logi sprawdzone. Spowiedź wysłuchana. List od Boga przeczytany.

Ban podtrzymany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...