heliot 11 Napisano 2 Lipiec 2011 Gra ktoś jeszcze w WoW'a ? Ja osobiście gram na serwerze ghostlands, Worgen rogue 85lvl, teraz biorę się za Nieumarłego warriora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awesomamorek 8 Napisano 3 Lipiec 2011 (edytowane) Tak ja gram, aktualnie gnome magiem arcane 85lvlZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. pozostale postacie:night elf Druid resto/balance 85lvlZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. human dk 85lvl, ale juz nie gram i zapomialem jaki speci night elfhunter 85lvl nie gram human Paladyn retri/prot 85lvl nie grami gram na serwerze Kul'Tiras Edytowane 6 Sierpień 2011 przez Awesomamorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 5 Lipiec 2011 Posiadam min. :- Blood elf retri paladin lv. 85- Orc arms warrior lv. 78- Human frost mage lv. 70W znacznej większości swój czas w WoWie poświęcam paladynowi , bo głupotą jest dla mnie tworzenie co chwilę innych postaci. No , z wyjątkiem jeżeli ktoś dziwnym cudem lubi przechodzić przez te same questy kilka razy z rzędu. Lepiej mieć jedną mocną postać , nauczyć się grać a potem ew. testować inne klasy... by w razie nerfa nie płakać . Chwilowo niestety nie gram bo zbieram pieniążki i na prepaid nie mogę ich wydawać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvanas1234 0 Napisano 9 Lipiec 2011 Ja gram na realmie DarksorrowDraenei Frost Death Knight - 85Draenei Resto Shaman - 15Night Elf Warrior - 16 Hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 3 Sierpień 2011 Bumpuję !Jest ktoś chętny na kupienie heirloomów, założenie postaci i wycwanienie jakiejś forumowej gildii ? Tak dla rozluźnienia oczywiście , nic poważniejszego. Można sobie trochę razem pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szalonooki 0 Napisano 6 Sierpień 2011 No , z wyjątkiem jeżeli ktoś dziwnym cudem lubi przechodzić przez te same questy kilka razy z rzędu.E, na alcie od kiedy można tylko było je robić, (Tauren, wojownik) nie wyszedłem z instancji dalej niż do naprawy w Orgri, a zbliżam się do 50 =].A tak to jeszcze średnio świeży, cuchnący grobami swoich przeciwników, nieumarły rogal na 85, powoli zaczyna być wypasiony.Ostatnio wróciłem do swojego konta na Najmizerniejszym Serwerze Ze Wszystkich Serwerów WoW, Spinebreakera, czy jakkolwiek to się pisze. Dali 7 dni za free, to gram jak mam czas, całkiem przyjemnie - ilvl 357 aktualnie. Ale czekam na Gild Warsa nowego, bądź też na Titana od Blizza. Po pięciu latach grania nawet WoW może się znudzić =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubisz0n 5 Napisano 12 Październik 2011 więc tak ja mam wszystkie postaci na Silvermoon-EUPvP warriorZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. PvE mageZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. PvE dk (83)Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. i mój ukochany PvE priest (zajepasztet)Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Abonament się skończył 2 dni temu więc powracam do mc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroosh 3 Napisano 12 Październik 2011 World of WarcraftHunter - Kroosh 85lvl Serv Darkspear Alliance HumanPaladyn - Arkanas 85lvl Serv Darkspear Alliance HumanWarrior - Ghorious 85lvl Serv Darkspear Horda UndeadRogue - Kruszek 85lvl Darkspear Horda GoblinDeath Knight - Ghorion 70lvl Darkspear Alliance HumanDruid - Arkans 70lvl Darkspear Alliance WorgenShaman - Tukona 61lvl Darkspear Alliance - DraeneiGram od 6 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 31 Grudzień 2011 Grałem kiedyś na globalu ale przestałem, bo wkurza mnie ten abonament. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lesqx 7 Napisano 31 Grudzień 2011 Grałem kiedyś, gdy w oczekiwaniu na system mialem Linuxa... (da sie na nim grac)Grałem kiedyś na globalu ale przestałem, bo wkurza mnie ten abonament.Mnie tak samo wkurza ten abonament. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_One 6 Napisano 31 Grudzień 2011 "Ja jestem Chuck Norris i akceptuję tą grę"-Chuck Norris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 1 Styczeń 2012 Moim zdaniem jedynym sposobem uratowania tak świetnej gry jak WoW jest przejście do systemu F2P. Gracze powoli odchodzą i najczęściej przyłączają się do społeczności LoL, który wciągu ostatnich miesięcy zyskała wielu fanów. WoW jest świetną grą (chociaż, że nie przepadam za mmo) i na pewno zagrałbym w nią jeszcze raz gdyby nie ten abonament. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 6 Styczeń 2012 ja sobie kupiłem teraz battlechesta i nawalam taurenem, warriorem, coś mnie znowu wciągnęło do tamtego muszę sobie hasło przypomnieć.A dla wszystkich zainteresowanych Mits of Pandaria mam niespodziankę:http://www.youtube.com/watch?v=rw4emYnn0UQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghorious 7 Napisano 26 Kwiecień 2012 Gra nie będzie F2P, utrzymanie serwerów kosztuje ich multum pieniędzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 27 Kwiecień 2012 [odkop] Mam zamiar kiedyś pograć w tę grę, chociażby wtedy, kiedy znajdę ją w jakimś sklepie (nie chce mi się kupować przez 'Allegro') [odkop/] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghorious 7 Napisano 28 Kwiecień 2012 Jest w mediamarkt, w carrefour, w empiku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RavenZuo 9 Napisano 13 Maj 2012 [quote name='vipdude27' timestamp='1325420418' post='33920'] Moim zdaniem jedynym sposobem uratowania tak świetnej gry jak WoW jest przejście do systemu F2P. Gracze powoli odchodzą i najczęściej przyłączają się do społeczności LoL, który wciągu ostatnich miesięcy zyskała wielu fanów. WoW jest świetną grą (chociaż, że nie przepadam za mmo) i na pewno zagrałbym w nią jeszcze raz gdyby nie ten abonament. [/quote] hmmm blizard na tej grze nie traci tylko traci klientów i założę się że prędzej zrezygnuja z zabezpieczeń pirackich w diablo 3 niż dadzą wowa na F2P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 30 Maj 2012 [quote name='RavenZuo' timestamp='1336891771' post='69045'] hmmm blizard na tej grze nie traci tylko traci klientów i założę się że prędzej zrezygnuja z zabezpieczeń pirackich w diablo 3 niż dadzą wowa na F2P [/quote] Kto to widział, moderator odkopuje starożytne tematy. Ale mniejsza. Abonament nie jest drogi jeżeli się kupuje w dobrych miejsach . Wcale klientów nie tracą, obecnie jest grubo ponad milion i wcale ta liczba nie idzie w dół. Natomiast, WoW w wersji f2p nie ma prawa istnieć. Dlaczego ? Serwery się zaleją noobami (tak noobami, nie mylić z newbami) z gier pokroju Tibii czy innych wynalazków, gracze normalni zaczną rezygnować i gra umrze z powodu niskiego poziomu społeczeństwa. Tak samo jest z Team Fortress 2. Od kiedy jest f2p na każdym serwerze jest przynajmniej jeden gracz który tylko jest ciężarem dla drużyny. W fachu mówimy na nich codowcy (tak, od call of duty ) gdyż myślą iż ich tzw. "skill'e" przejdą na tf2 i będą wymiatać. Najczęściej takich można spotkać jako snajperów albo spy'ów. No, i heavych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu626 5 Napisano 31 Maj 2012 3miliony straty przez 4miesiące... Wybąkiwanie MoP na prezentacji, handel przedmiotami za real cash, SWOTR i do tego sami go uśmiercą Titanem. Coż więcej? WoW przejdzie na f2p i sięgnie nawet 15 milionów. Tak, utrzymanie serwerów to majątek, ale oni go posiadają. W ciągu 3h sprzedał się cały nakład polskiej wersji Diablo 3 (!). W sumie SWOTR nie radzi sb lepiej... EA już 2 miech robi dla all player z lvl 30+ darmowy weekend xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 31 Maj 2012 Milion to nadal milion. Przedmioty za real cash to drobiazgi jak mounty i inne kolekcjonerskie bajery, gra jest doskonale zbalansowana. Plus, Blizz w Pandarii już bardzo zrewolucjonował grę, a niewątpliwe jest że kolejny całkowicie ją zmieni. Nowy content często jest atrakcyjny i wprowadzany w idealnym czasie. Jak narazie nie mam powodów do narzekania. I powtórzę - f2p zabiłoby WoWa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu626 5 Napisano 1 Czerwiec 2012 Chociaż Zamieć dobrze kombinuje. Mgły Pandarii na pewno przywiodą graczy z zachodu, odrobią straty, może nawet chapną parę setek tysięcy. Ale ja i tak uważam, że dla WoWa zaczął się początek końca. Bobby Kotick pewno się wnerwi ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiwiszon 0 Napisano 1 Czerwiec 2012 ja gram na globalu, nazwy serwa nie pamietam. Oczywiscie Horda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 4 Czerwiec 2012 Jak można nie pamiętać nazwy "serwa" (realma D:) ? @michu626 Oj wiele razy tak mówili, poczatek końca dla WoWa - było to i za wotlka, i jest teraz . Gra się trzyma już 8 lat, nie widzę powodu dlaczego miałaby przestać teraz. @EDIT Małe sprostowanie - WoW ma 10 mln garczy, dość kolosalny błąd zrobiłem, aż wstyd . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KapitanBobuch 1 Napisano 29 Czerwiec 2012 Wow zmienia się na gorsze i leci na kase . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dex3r 143 Napisano 2 Lipiec 2012 [quote name='KapitanBobuch' timestamp='1340974609' post='77990'] Wow zmienia się na gorsze i leci na kase . [/quote] A ty myślałeś, że po co się robi takie gry? 4FUN? WoW nie przejdzie na F2P, próbują go odratować MOP, co na pewno wkurzy dużą część starszych graczy (ah te nowe telenty...). Widać, że gra przestawia się na młodsze pokolenie i Blizzard zrobi wszystko, aby ich przyciągnąć. Czy im to wyjdzie na dobre, nie wiem. Grze na pewno nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach