Kabal_PL 1 Napisano 20 Kwiecień 2012 Witam czy ktoś interesuje się tym sportem walki bądź interesował się nim? Ja jestem w tym od 8 lat i jako junior myślę, że Judo to nie walka/sport to styl życia. Treningi mam 5 razy w tygodniu, byłem na wielu zawodach oraz ćwiczę z facetami którzy mają po 130kg wagi. Co wy o tym myślicie? Czy mieliście z tym styczność? Z niecierpliwością czekam na odpowiedzi :3. Jeżeli będą zainteresowani to wrzucę filmiki z moich walk sprzed 2-3 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 22 Kwiecień 2012 Ćwiczyłem 5 lat, przestałem z rok temu. Jestem zbyt leniwy i nie chciało mi się chodzić na te treningi. Mam 150 cm wzrostu i 40 kg wagi, a ćwiczyłem z 14-40 latkami ;> (sam mam 14 lat) Ale chyba zacznę z powrotem coś ćwiczyć, bo mimo iż jestem niski, żaden z moich kolegów nie dał mi rady, a nie chcę dostawać łatwego wpierdolu w przyszłości ; > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryzer 0 Napisano 2 Maj 2012 Trenowalem Judo 2 lata ale niestety znudzil mi sie iz nauczyciel byl chory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach