Karimiri 26 Napisano 16 Kwiecień 2012 (edytowane) nie byłem pewien gdzie to wrzucić więc piszę tutaj: przekładałem itemy między skrzynkami+ enchanting. w trakcie postanowiłem zmienić również texture pack z powrotem z defaulta na ovo i odruchowo się wylogowałem zamiast użyć ptifine. jak wróciłem okazało się że: -znowu mam nasty level -mam eq z przed jakichś 30 minut -moje eq które miałem przed relogiem zniknęło w związku z tym, kij z narzedziami i jedzeniem, ale czy mogę odzyskać moje 13 diaxów ? edit: po drugim wylogowaniu znowu przywróciło mi poprzednie EQ :F Edytowane 16 Kwiecień 2012 przez Karimiri Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProKoXu123 2 Napisano 16 Kwiecień 2012 lol cofka tez mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 16 Kwiecień 2012 Problem jest w tym momencie naprawiany stąd serwer jest wyłączony. Jeżeli nie macie screenów, to niestety rzeczy nie oddamy Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach